Anlık Bildirim

Bybit Referans Kodu: T866

Bybit, son teknoloji ürünü kripto para ticaret borsasıdır. Şeffaf fiyatlandırma, güçlü ticaret motoru, düşük işlem ücretleri, karşılıklı sigorta, destekleyici yardım masası, mükemmel tavsiye

Bybit Referans Kodu: T866

Bybit Referans Kodu: T866. Yeni Bybit müşterileri, en iyi Bybit kayıt oldma bonusunu almak için kodla kaydolabilir.

Bybit referans kodu bağlantısını kullanmak için buraya tıklayın

Bybit nedir?

Bybit, son teknoloji ürünü kripto para ticaret borsasıdır. Şeffaf fiyatlandırma, güçlü ticaret motoru, düşük işlem ücretleri, karşılıklı sigorta, destekleyici yardım masası, mükemmel tavsiye programı ve daha fazlasıyla Bybit, piyasadaki en iyi borsalardan biri haline geldi.

Bybit'in süper sezgisel ve güzel kullanıcı arayüzü, işlem yapmayı mutlak bir zevk haline getiriyor. Zengin özelliklere sahip trader arayüzü ve testnet modülüne ek olarak, Bybit'in işlemlerinizi diğerlerinden nasıl farklı kılacağını derinlemesine düşündüğü açıktır.

İster Bitcoin, Ethereum, vadeli işlemler veya başka bir altcoin işlemi yapıyor olun, Bybit sizi gerçekten yenilmez ve inanılmaz genel deneyimle karşılıyor.

Bybit'te İşlem

Bybit'in ticaret platformu, benzersiz kripto işlem deneyimi sağlar. Kripto para yatırma işleminizi Bybit'te yapmak, yatırımcıların KYC'ye gerek kalmadan keyfini çıkarabilecekleri spot ve kalıcı sözleşmeler dünyası açar.

Bybit, traderlere işlem yapabilecekleri piyasa, limit ve koşullu emirlerle yüksek çok yönlülük sunar. Koşullu siparişler, belirli bir seviyeye ulaşıldığında otomatik olarak bir limit emri oluşturarak kullanıcılara zaman esnekliği sağlar.

Bybit'in vadeli işlem platformu, 100 kata kadar kaldıraç sunarak, nispeten küçük bir pozisyonla çok para kazanmalarını sağlar.

Kripto para marj pozisyonları düşük fonlama ücreti sunar. Bybit'teki kalıcı sözleşmeler, pozisyonunuzun/depozitonuzun keyfi olarak sona ermemesini sağlar.

Bybit, internet sitesine gerçek USD yatırmak zorunda kalmadan kripto varlıkları alıp satabileceğiniz bir testnet platformu bile bulunmaktadır.

Gerçek fonları riske atmadan, borsadaki Bitcoin (BTC) pozisyonlarını tamamen ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Tüm bu mükemmel özelliklerin yanı sıra borsa, rekabetçi işlem ücreti yapısına da bulunmaktadır. Vadeli işlem sözleşmeleri, kullanıcılara ücret talep etmek yerine yapıcı pozisyonları için ödeme yapar (%0.025). Alıcı ücretleri ise %0.075 olup, günde 3 defa fonlama aralığı vardır.

Bybit Ödül Merkezi

Ödül Merkezi, Bybit'te sadece kripto işlemi yaparak elde edebileceğiniz birçok harika bonus sunmaktadır. Her hafta yenileri ile birlikte her zaman bonuslar vardır. Bybit bonusu, kazançlarınızı risksiz olarak artırmanın harika bir yoludur.

Promosyon ödül kuponunuzu, işlem yapmak zorunda kalmadan doğrudan internet sitesinde talep edebilirsiniz. Örneğin, sadece platformda ilk para yatırma işleminiz için 50$'a kadar para yatırma bonusu alabilirsiniz.

Sosyal medyada onları takip etmek, aktif Bitcoin ve kripto para traderi olmak, hesapta karşılıklı sigorta satın almak ve daha fazlası için Bybit'te bonus bulunmaktadır.

Bybit Referans Programı

Bybit bonus programı dışında, Bybit ayrıca mükemmel bir referans sistemine sahiptir. Bybit referans kodunu kullanarak 'T866' kayıt olduğunuzda, ek bir 10 $ bonus alacaksınız.

İnternet sitesinde kazancınızı otomatik olarak artırmak için Bybit referans kodu kullanmanın yanı sıra, bir tür pasif gelir oluşturmaya başlamak için kodlarınızı oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.

Her kullanıcı, Bybit referans kodunuz veya Bybit tavsiye bağlantınızla her katıldığında, hem siz hem de onlar, 10 ABD doları tutarında referans kodu bonusu alırsınız.

Bundan sonra, Bybit referans kodu, hesaplarını 500$'lık ek ödül almaya hak kazanacak şekilde açar!

Ne yazık ki, çoğu insan kayıt sırasında Bybit referans kodu kullanacak kadar bilgili değil, bu yüzden kripto para bonuslarını kaçırıyorlar.

Bybit referans kodu 'T866' kullanarak katıldığınızda, Bybit referans sisteminin bir parçası olacaksınız, böylece bir dünya ödülün yanı sıra anında bir bonus alacaksınız.

Şu andan itibaren, referans kodunuzu paylaşmak, tek seferlik bonuslar yerine zaman içinde sürekli bonuslar oluşturmanıza olanak tanır.

Bir arkadaşınız Bybit referans kodunuzu kullanırsa, işlemlerindeki her 100.000$'lık artış için aslında 10$'lık bir bonus alacaksınız.

Hesaplarında ne kadar çok Bitcoin/Ethereum para birimi işlemi varsa, Bybit referans kodu sağlayıcısı olarak o kadar fazla kazanç elde edersiniz.

Bu, Bybit referans kodunu Bybit'te pasif gelir elde etme açısından son derece güçlü bir araç haline getirir.

Birinin sizin referans kodunuz altında kalifiye hakem olabilmesi için a) referans kodunuzla kayıt olması, b) para yatırması ve c) borsada bir pozisyon oluşturması gerekir.

Kod ve ilgili bonuslar hakkında daha fazla bilgiyi SSS sayfasında bulabilirsiniz.

Sahip olabileceğiniz hakem sayısında bir sınırlama olmadığını unutmayın, bu nedenle kod bonusu esasen sonsuzdur (sadece katılmaya davet edebileceğiniz kişi sayısı ile sınırlıdır).

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim