Anlık Bildirim

Chuwi avuç içine sığan bir mini PC geliştirdi

Uygun fiyatlı Çinli bilgisayar üreticilerinin en bilinenlerinden Chuwi, avuç içine sığacak kadar küçük boyutlara sahip Larkbox adında bir bilgisayar satışa sunuyor.

Chuwi avuç içine sığan bir mini PC geliştirdi Tam Boyutta Gör

Chuwi markası koronavirüs salgını öncelerinde Çin’den uygun fiyatlı dizüstü almak için araştırılan markaların en başında geliyordu. Nispeten biraz daha eski donanımlar kullanarak uygun fiyatlı bilgisayar modelleri geliştiren Chuwi zaman zaman ilginç tasarımlara da imza atıyor.

Chuwi Larkbox özellikleri

Chuwi Larkbox adıyla geliştirilen bilgisayar modeli 6cmx6cmx4cm civarında boyutlara sahip ve 0.16 litre civarında hacimle geliyor. Bu denli küçük boyutlar haliyle donanım tarafında seçenekleri de kısıtlıyor.

Kasa içerisinde sekizinci nesil Intel Celeron N4100 işlemci yer alıyor. 4 çekirdekli bu işlemci 14nm sürecinde tasarlandı ve 6W ısıl tasarım gücüne sahip. Senaryoya göre ise 4.8W seviyesine kadar inebiliyor. Bu açıdan oldukça enerji verimli denebilir. Intel 600 UHD entegre grafik birimi ise 700MHz hızına kadar çıkıyor ve 4K video çıkışına imkan tanıyor.

Chuwi Larkbox modeli 6GB LPDDR4 RAM ve 128GB SSD depolama ile geliyor. Soğutma ise sessiz bir fan ile sağlanıyor. Kasa üzerinde iki USB Tip-A, portu, 1 USB Tip-C portu, Bluetooth 5.0 desteği gibi özellikler mevcut. Taşınabilir olması sayesinde gittiğiniz her yerde kullanabileceğiniz Chuwi Larkbox modeli yaz aylarında piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9683 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, chuwi ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim