Anlık Bildirim

Corsair üst sınıfı hedefleyen yeni kasasını satışa sundu; CC800DW

Corsair üst sınıfı hedefleyen yeni kasasını satışa sundu; CC800DW

Yüksek performanslı sistem bellekleri ve kalite çıtası yüksek güç kaynaknaklarıyla tanınan Corsair, ilk defa Mart ayında gerçekleştirilen CeBIT 2009 fuarında tanıttığı CC800DW kod adlı yeni ( ve ilk) kasa modelini Japonya'da satışa sunuluyor. Özellikle yüksek performans tutkunları, oyuncular ve hız aşırtma meraklıları için hazırlanan yeni kasa, geniş iç hacmiyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

Corsair tarafından açıklanan resmi bilgilere göre 229×609x609mm boyutlarında ve 10.2 Kg ağırlığında olan CC800DW'nin yapısında yüksek kaliteli Alüminyum kullanılıyor. E-ATX, ATX ve Micro-ATX form faktörlü anakartlara uyumlu olan yeni kasa, 5 adet 5.25-inç ve dört adet 3.5-inç sürücüye ev sahipliği yapabiliyor. Tamamı Siyah olan kasada güç kaynağı aynı segmentte yer alan rakip pek çok modelde olduğu gibi alt bölümde konumlandırılırken, kasa içi kablo ve komponent yönetimini kolaylaştırabilmek adına anakart, kasa ve güç kaynağı bölmelerinin net bir şekilde ayrıldığını söyleyebilmek mümkün.

Su soğutma sistemleri için gerekli tüp yollarına da sahip olan Corsair CC800DW'de sabit disklere ön kısımda yer alan kapak aracılığı ile ulaşılabilirken, modifiye tutkunları için pencereli yan panel de unutulmamış.

Üst kısmında her biri 120mm çapında üçlü fan takımına yer verilen kasa, farklı kısımlarında üç adet 140mm ve bir ader 120mm fanın kullanılabilmesine de olanak tanıyor. Üst kısma yerleştirilen bölme içerisinde USB 2.0, IEEE 1394 ve ses konnektörlerini barındıran yeni kasa, Japonya'da 346$ seviyesinden satışa sunuluyor.

Corsair üst sınıfı hedefleyen yeni kasasını satışa sundu; CC800DW

Corsair üst sınıfı hedefleyen yeni kasasını satışa sundu; CC800DW

Corsair üst sınıfı hedefleyen yeni kasasını satışa sundu; CC800DW Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14350 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Kasa, corsair
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim