Anlık Bildirim

Dell 2K çözünürlüklü P2421DC monitörünü duyurdu

Bilgisayar dünyasının yakından tanıdığı Dell 24’’ ebatındaki yeni monitörünü duyurdu. Model paneli sayesinde yüksek doygunluğa sahip görüntü sunabiliyor.

Dell 2K çözünürlüklü P2421DC monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör

Teksas merkezli kişisel bilgisayar üreticisi Dell monitör alanında da son dönemde başarılı seçenekler sunarak donanım dünyasının ilgisini çekmeyi başardı. Firmanın son modeli çözünürlük ve canlı renkleriyle öne çıkıyor.

2K çözünürlüğüyle daha çok çalışma alanı

Dell P2421DC, 24’’ ebatında IPS bir paneli temel alıyor. 16:9 oranında 2560x1440 çözünürlüğe sahip monitör 1000:1 kontrast oranıyla biraz üzse de zengin bağlantı olanakları ve çözünürlükleriyle hedef kitlesini memnun edecektir.

60 Hz’de yenilenen panel 178 derece geniş görüş açısına ek olarak VESA uyumu sayesinde yerden de tasarruf sağlayabilir. Mat ekran kaplamasının da ihmal edilmediği modelin GTG değeri ise 8 ms seviyesinde. Yüksek hız modunda 5 ms’e düşülebildiğini de ekleyelim.

Diğer taraftan  65 watt’a kadar cihazları destekleyen Type-C portu, 1 DP(giriş), 1 DP(çıkış), 1 HDMI, 2 USB 3.0 ve 2 USB 2.0 arayüzüyle donatılan monitörün standı sayesinde -5/21 dereceye kadar eğme ve her iki yönde 45 dereceye kadar döndürmeye imkan tanınmış. Son olarak fiyat bilgisinin paylaşılmadığını ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Type-C portu olması güncel monitörlerden ayıran bir özellik. Şuan Type-C özelliği olmayan başka bir DELL monitörü kullanıyorum. Macbook pro' dan görüntü almak i...
Yorumu gör »
Selçuk ALAGÖZ
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim