Anlık Bildirim

Yıldırımlar uzaydan nasıl görünüyor? Uzay İstasyonu'ndan muhteşem görüntüler

ESA astronotu Tim Peake, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan paylaşımlarına devam ediyor. Yıldırımların uzaydan görünüşlerini paylaştığı son videosunda Türkiye de görülebiliyor.
Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderildiği günden bu yana çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı haline gelen Tim Peake, Dünya'nın uzaydan çekilen muhteşem görüntülerini paylaşmaya devam ediyor.

İngiltere tarafından ISS'ye fırlatılan ilk ingiliz astronot ünvanını taşıyan Peake, şimdi de Dünya'yı vuran yıldırımların muhteşem bir videosunu paylaştı. Kuzey Afrika'nın görüntüleriyle başlayan videoda sonlara doğru Türkiye dahi görülebiliyor.

Tim Peake'in uzay istasyonundan paylaştığı görüntüler kullanıcılar tarafından da çok olumlu tepkiler alıyor. Çocuklarına ilham verdiğini söyleyen ebeveynlerden, kendi ülkelerini uzaydan görme fırsatı yakaladığı için şükranlarını sunanlara kadar birçok internet kullanıcısı Peake'in paylaşımlarından duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Haziran ayında Yeryüzü'ne dönmesi beklenen Peake'in bu videosunu ve diğer birkaçını daha alttaki pencelerden izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9203 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uluslararası uzay i·stasyonu, tim peake ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim