Anlık Bildirim

DH iOS uygulaması Gece Modu'na kavuştu! DH 2.0 yayında

DH iOS uygulamamız nihayet gece moduna kavuştu. Bugün App Store'da yayınladığımız 2.0 sürümüyle birlikte kullanıcılarımızı yepyeni bir DH deneyimi bekliyor olacak.

DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video News Ücretsiz 126,4 MB

DonanımHaber kullanıcılarına reklamsız ve hızlı bir deneyim sunan DH iOS uygulaması tarihi bir gün yaşıyor. On binlerce kullanıcımızın çok uzun süredir beklediği gece modu özelliği, 2.0 sürümüyle birlikte nihayet bugün kullanıma açıldı. Yeni sürümü hemen şimdi App Store'dan indirebilir ve DH'yi yeniden deneyimlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

DH iOS uygulamasında son zamanlarda geliştirdiğimiz bazı yenilikler şöyle:

Evet, biraz geç (ve güç) oldu: Gece Modu

DH iOS uygulaması gece moduna kavuştu! DH 2.0 yayında Tam Boyutta Gör

2.0 sürümünün kullanıcılarımıza sunacağı en büyük yenilik elbette gece modu olacak. Gece modu özelliği, arka planda yaşadığımız birçok sorun nedeniyle maalesef epey bir gecikti. Ancak ortaya çıkan üründen iOS ekibi olarak çok memnunuz. Siz kullanıcılarımızın da yeni DH iOS deneyiminden büyük keyif alacağını düşünüyoruz.

Gece modunu, yan menüdeki Uygulama Temaları bölümünden aktif edebilirsiniz. Ayrıca hemen altta bulunan otomatik tema değiştirme özelliğini de tavsiye ediyoruz. Bu özelliği aktifleştirdiğinizde uygulama teması, cihazınızın temasına uyum sağlıyor ve böylece sizin ayrıca tema değiştirmeniz gerekmiyor.

9 sayfa yeniden yazıldı

DH iOS uygulaması gece moduna kavuştu! DH 2.0 yayında Tam Boyutta Gör

Gece moduyla birlikte uygulamamızın diğer taraflarında da önemli geliştirmeler yapmaya devam ettik. Popüler Konular, Popüler Forumlar, Öne Çıkanlar, Favori Forumlarınızdan, Haber Görüntüleme, Geçmiş, Uygulama Ayarları ve Bildirim Ayarları sayfaları yepyeni tasarımları ve yeni özellikleriyle en baştan tekrar yazıldı. Profil sayfamızın da arka planı tamamen yenilendi. Tüm bu sayfalar artık çok daha hızlı çalışıyor.

Optimizasyonlar ve hata düzeltmeleri...

iOS kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda uygulamada onlarca optimizasyon ve hata düzeltmeleri yaptık. Özellikle 2.0 sürümünde arka planda yaptığımız iyileştirmelerle birlikte uygulama artık çok daha güvenilir ve hızlı bir deneyim sunuyor.

DH iOS uygulaması gece moduna kavuştu! DH 2.0 yayında Tam Boyutta Gör

Elbette tüm büyük yazılım işlerinde olduğu gibi DH uygulamasında da sorunlar hiçbir zaman bitmeyecek. Bu tarafta yine siz kullanıcılarımızın geri dönüşleri bizler için çok önemli. 2.0 sürümünde yaşadığınız sorunlar ve gelecekte görmek istediğiniz özelliklerle ilgili sizlerin yorumlarını okumak için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkürler...

iOS uygulamamız 2018 yılında DH kullanıcılarıyla buluşmuştu. Reklamsız, güvenilir ve hızlı bir deneyim sunan DH uygulaması kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerle hızla gelişmeye devam etti. Bu süreçte bizimle birlikte olan ve her şeye rağmen sabırla gece modunu bekleyen tüm kullanıcılarımıza şükranlarımızı sunmak istiyoruz.

Elbette 2.0 sürümünü sizlerle buluşturmak için büyük emek gösteren iOS ekibimize de özel bir teşekkür borçluyuz. iOS liderimiz Bilal Acat, gece modunu ince ince dokuyan Hasan Aygünoğlu ve iOS wonderkid'imiz Yiğit Erdinç'e son bir yıllık süreçteki emekleri için teşekkür ederiz. Bununla birlikte yeni sürümde emeği geçen tüm DH ekibine de büyük şükranlarımızı iletiyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4531 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, appstore ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim