Anlık Bildirim

Spider-Man: No Way Home'dan rekor: Avengers: Endgame'i geçti

Spider-Man: No Way Home'un dün yayınlanan ilk fragmanı 24 saatte 355 milyon kez izlendi ve bu alanda yeni bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Sony ve Marvel'ın heyecanla beklenen yeni Örümcek Adam filmi Spider-Man: No Way Home'dan büyük bir rekor geldi. No Way Home'un dün yayınlanan fragmanı 24 saatte tam 355 milyon kez izlendi ve önemli bir farkla bu alanda rekoru eline geçirdi. Rekorun bir önceki sahibi olan Avengers: Endgame'in fragmanı ilk gününde 289 milyon kez izlenmişti.

No Way Home fragmanı ayrıca serinin bir önceki filmi olan Spider-Man: Far From Home'un fragmanı da neredeyse üçe katlamayı başardı. Far From Home'un ilk fragmanı 24 saatte 135 milyon kez izlenmişti. Söz konusu izlenme rakamları tüm sosyal medya ağlarını hesaba katarak belirleniyor.

Spider-Man: No Way Home'in sosyal medyada oluşturduğu etki de izlenme rakamları gibi oldukça etkileyici. Deadline'da yer alan bilgilere göre No Way Home ilk fragmanının ardından sosyal medyada tam 4,5 milyon 'mention' üreterek bu alanda da yeni bir rekora imza atmaya başardı.

Spider-Man: No Way Home'un bu başarısındaki en büyük etkenin elbette filmin çoklu evrenler teması olduğu söylenebilir. Serinin önceki filmlerine göre çok daha farklı bir seyir deneyimi bizleri bekliyor gibi. Örümcek Adam hayranları filmin çok büyük potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Spider-Man: No Way Home ülkemizde 17 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim