Anlık Bildirim

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları indirmeye sunuldu. Toplam değerleri 275 TL olan oyunları hemen şimdi kütüphanenize ekleyebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da toplam değeri 274 TL olan Saint's Row: The Third Remastered ve Automachef oyunları ücretsiz oldu. İki oyunu önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haftanın dikkat çeken oyunu elbette Saint's Row: The Third Remastered oldu. Oyun aslında dün Gamescom sunumunun ardından ücretsiz yapılmıştı, şimdi ona AutomaChef de katılmış oldu. Serinin en sevilen oyunlarından olan Saint's Row: The Third Remastered geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. Oyunun orijinal ise 2011'de PS3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı.

Saint's Row: The Third Remastered oynanış görüntüleri

 

Automachep oynanış görüntüleri:

Rebel Galaxy'yi hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 2 Eylül 18.00 itibarıyla sona erecek ve yerine Yoku's Island Express oyunu ücretsiz verilecek.

https://www.instagram.com/p/CiZAUvIInp8/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim