Anlık Bildirim

Bookeen firması Yüksek Hızlı Mürekkep Sistemi'ne sahip Cybook Odyssey e-okuyucusunu tanıttı


Günlük hayatımızın bir parçası olan basılı kitapların farklı formatlarda dijital olarak okunmasına imkan veren e-kitap kavramı Amazon ve Barnes & Noble firmalarının e-okuyucuları ile yaptığı katkı sonrası her 100 basılı kitaba karşılık 140 dijital kitabın satıldığı dev bir pazar haline geldi. 

Bildiğimiz tablet ekranları yerine e-ink adı verilen ve gözleri yormayan bir ekran teknolojisi kullanan e-kitaplara her geçen gün yeni teknolojiler eklenmeye devam ediyor.

Bookeen firması tarafından satışa sunulacak Cybook Odyssey adlı e-okuyucu modeli High Speed Ink System - Yüksek Hızlı Mürekkep Sistemi adı verilen yeni bir teknoloji sunuyor. 

Yüksek Hızlı Mürekkep Sistemi teknolojisi dokunma hassasiyetini artırırken daha hızlı bir görüntüleme sunuyor. Kullanıcılar sayfaları sürüklerken görüntü kaybı yaşanmıyor. Odyssey e-okuyucusunda  firmanın daha önceki modellerinde kullandığı Pearl E-Ink ekranların modifiye edilmiş bir versiyonu kullanılacak.

800 MHz Cortex -A8 tabanlı Texas Instruments üretimi bir işlemci kullanan model içerik indirmek için WiFi bağlantısına sahip. 6 inçlik pearl E Ink ekranın üzerinde hassas Neonode zForce dokunmatik panel bulunuyor. Batarya ömrü ise rakipleri ile aynı seviyede.

Cybook Odyssey Kasım ayı başlarında Avrupa pazarına sunulacak. Fiyatı hakkında resmi bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim