Anlık Bildirim

ELSA ERAZOR X2 ile Performans Analizleri

  Hwstation'ının yeni editörü Murat Gamsız Elsa Erazor ile 17 sayfalık performans analizleri yaptığı bir tür makale hazırlamış. Performansı nelerin etkiledeği ve bilgisayardaki darboğazların neler olabileceğini merak edenlere göre. Aslında yazıda fazlası var bir gidip bakın Yurtdışında olsa inanın bu yazıdan 3 farklı makale çıkar. Onun için mutlaka bir bakın derim.

   "NVIDIA’nın FSAA yöntemi şu: Bir resmi alıp yüksek çözünürlükte render ediyorlar, daha sonra düşük çözünürlükte örneklendirip ekrana gönderiyorlar. Performans düşüşünün nedeni bu. Örneğin 800x600’de FSAA’yi açarsanız, 1600x1200 çözünürükteki gibi performans alırsınız. Eğer monitörünüz 1600x1200 destekliyorsa, direkt bu çözünürlükte oynamak daha iyidir.

Geforce, FSAA konusunda o kadar idialı değil. Özellikle FPS türü oyunlarda performans çok düşüyor.

Ancak FPS oyunları, Geforce’la 1024x768de oynayabildiğimiz için, merdiven kenarlar oyun akışı içinde fark edilmiyor.

FSAA’dan en çok faydalanan oyunlar, 3D Real Time Strategyler. Strateji oyunlarında cisimler çok küçük olduklarından, merdiven kenarları birbirlerine çok yaklaşıyorlar ve uzaktan baktığınızda cisimlerin netliği kayboluyor. "go

   Yazı da bir çok güzel nokta var ama biraz dağınık onun için biraz dikkatli olun. Birde başlarda Elsa Erazor X2 incelemesi var haberiniz olsun.

ELSA ERAZOR X2 ile Performans Analizleri (Hwstation)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim