Anlık Bildirim

ELSA'dan çift grafik işlemcili yeni ekran kartı; Quadro NVS 450

Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından biri olan ve firmanın Quadro programı kapsamında Uzakdoğulu profesyonel kullanıcılar için Quadro serisi grafik kartları hazırlayan ELSA'nın çift grafik işlemcili yeni modeli üzerinde barındırdığı konnektörleri ile dikkat çekiyor. Nvidia'nın bir süre önce duyurduğu Quadr NVS 450'yi esas alan yeni model pasif soğutmasıyla sessizliğe de önem veren profesyonellere de göz kırpıyor.

ELSA'nın yeni ekran kartına 480MHz'de görev yapan çift GPU güç veriyor. Her GPU'da 8 olmak üzere toplam 16x paralel işlem birimine sahip olan kart, 2x 64-bit bellek veri yolu desteği ile geliyor. 1400MHz'de çalışan 512MB GDDR3 bellek ile desteklenen ELSA'nın yeni modeli, PCIe x16 arabirimini kullanıyor ve DirectX 10 desteğiyle geliyor. Öte yandan CUDA uyumluluğu da kartın bir diğer dikkat çeken özelliği.

Üzerinde tam dört DisplayPort konnektörü bulunan kart diğer görüntü arabirimlerini yönelik konnektöre sahip olmamakla birlikte DisplayPort-DVI dönüştürücü adaptörü de kartın kutu içeriğine dahil edilmiş durumda. Yüksek çözünürlükte çalışma olanağı tanıyan ayrıca 30-inç boyutundaki dört monitör ile çalışabilen yeni kartın fiyatı hakkında fiyat şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim