Anlık Bildirim

Eurocom tamamen modüler yeni dizüstü modelini duyurdu

Eurocom Sky Z7 R2 modüler yapısı sayesinde kolayca yükseltilebiliyor. Geçen yılın modeline göre onbirinci nesil Intel işlemciler ve RTX 3000 serisi ekran kartları var.

Eurocom Sky Z7 R2 dizüstü modeli kolayca yükseltilebiliyor. Tam Boyutta Gör

Masa üstü bilgisayar dünyasında kullanıcılarına büyük bir esneklik sunan modülerlik ya da bileşen yükseltebilme özelliği henüz dizüstü pazarında tam anlamıyla kendisine yer bulabilmiş değil. RAM ve depolama pek çok üretici tarafından değiştirilebilir olarak tasarlanıyor ancak diğer bileşenler de bunu söyleyemiyoruz. Eurocom firması ise dikkat çekici bir işe imza atmış. 

Eurocom Sky Z7 R2 neler sunuyor?

Eurocom Sky Z7 R2 dizüstü modeli özel bir soket sistemi sayesinde işlemci, ekran kartı, bellek, depolama, LCD gibi bileşenlerin kolay bir şekilde yükseltilebilmesini sağlıyor. Firma yeni ürününe mobil süper bilgisayar lakabını takmış.

GeForce RTX 3080 ekran kartına kadar konfigüre edilebilen sistem MXM 3.1 v2 soket teknolojisi sayesinde çipsetin desteklediği tüm soket uyumlu grafik birimleri ile yükseltilebiliyor. 

LGA 1200 soketi sayesinde Rocket Lake tabanlı masa üstü Intel işlemcileri destekleyen dizüstü eğer onbirinci nesil işlemci kullanırsanız M.2 slotu üzerinden PCI 4.0 standardına da bağlanabiliyor. Bu sayede 32TB’a kadar NVMe aygıtları mümkün hale geliyor. 

128GB’a kadar modüler DDR4 bellek imkânı sunan cihazda 17.3 inçlik ekran üzerinde farklı çözünürlük seçenekleri mevcut. Thunderbolt 4, 4 adet M.2 slotu, Killer E3000 bağlantı kartı, parmak izi okuyucu, 97Whr batarya, Creative Super X-Fi Ultra DSP yongası, ESS SABRE HiFi DAC gibi detayları olan Eurocom Sky Z7 R2 için henüz bir fiyat yok ancak bir önceki yonga nesillerini barındıran eski versiyonu 2400 Avro başlangıç fiyatına sahipti. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim