Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Fujifilm X-T4 ve kullandığımız ekipmanlar! Tercih yönetimi, sektör meseleleri hakkında sohbet ediyoruz. Ne Canon ne de Sony ağlamadı!

Bu videomuzda kullandığımız demirbaş olarak tanımladığım ekipmanlarımızı sizlere nasıl kullandığımızı, neden tercih ettiğimizi ''artı'' ve ''eksi'' yönleriyle anlatıyorum.

Kullandığımız Demirbaş Ekipmanlar 

Fujifilm XT-4

Godox M1 RGB Işık

Fujinon XF16mmF1.4 R WR Objektif

Fujinon XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS Objektif


Bu video inceleme videosundan ziyade deneyimlerimizi aktardığımız ve neden tercihlerimizi Fujifilm yönünden kullandığımıza dair anlatım gerçekleştirdiğimiz bir videodur.

Videoda Kayıtçı ile beraber 10Bit video çekebiliyorsunuz dediğimde: 4.2.2 10Bit demeyi unutmuşum not olarak da ekleyeyim.

Tamamen kişisel deneyimler artı tecrübelerin anlatılmaya çalışıldığı bu videonun; ekipman almak isteyenler, bu işe yatırım yapmak isteyenler için yol gösterici olmasını umuyorum.

Video da anlatmayı unuttuğum Fujifilm Cam Remote (Telefondan Kontrol Yazılımı) için konuşmak gerekirse, Fujifilm mühendislerinin gerçekten üstüne düşündüğü belli olan, şansa bırakılmamış kafa yorularak nasıl kötü bir yazılım yapabiliriz ve hiç akıcı olmaz diyerekten 1Fps akıcılığında görüntü aktarımı sağlaya(maya)n ''kötü'' bir yazılım üretilmiş diyebiliriz.

Eğer rozetlerde DH Kötü Yazılım ödülü olsaydı kesinlikle verirdim, tüm bu kötü yönlerinin yanında da F/P açısından güçlü olması, teknik özelliklerinin üst ürünlere kafa tutması bir yana, Fotoğraf çekiminde yarattığı avantajla birlikte bana göre Fiyat/Performans ve yine Performans olarak ciddi bir şekilde düşünülmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum.

 

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim