Anlık Bildirim

Fujitsu ve Microsoft'tan KOBİ'lere Pc Fiyatına Sunucu Fırsatı

Çevreye duyarlı zengin ürün portföyü ile bilişim sektörüne liderlik yapan Fujitsu, yeni kule tipi sunucusu PRIMERGY TX100 S2?yi “Get IT All” (Hepsine Sahip Ol) kampanyası ile tanıtıyor. Endüstride çığır açan PRIMERGY TX100 S2, Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation ile birleşerek özellikle KOBİ’lere PC fiyatına güvenilir ve performanslı sunucu sahibi olma fırsatı sunuyor.

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, yeni kule tipi sunucusu PRIMERGY TX100 S2 ile enerji kullanımına yeni bir boyut getiriyor. “Get It All” (Hepsine Sahip Ol) kampanyası ile tanıtılan sunucu, Microsoft’un Windows Server 2008 R2 Foundation teknolojisi ile destekleniyor. Fujitsu, iş ortaklarına özel fiyat avantajları sağlayarak, özellikle KOBİ’lere kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.

Fujitsu ve Microsoft işbirliğiyle PC fiyatına sunulan yeni kule tipi sunucu modeli, Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation’ı ve 0-Watt teknolojisini kullanıyor. Böylece özellikle KOBİ niteliğindeki müşterilerine kesintisiz güvenilirlik, veri güvenliği ve enerji tasarrufu sağlıyor. 31 Ekim 2010 tarihine kadar geçerli olan Get It All kampanyası kapsamında, PRIMERGY TX100 S2 Sunucu, Microsoft işletim sistemi dahil, sadece $1.099+KDV’den satışa sunuluyor.

Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer, PRIMERGY TX100 S2?nin özellikle KOBİ’lere büyük maliyet avantajı ve yüksek performans sağladığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Artık KOBİ’ler veri depolamak için PC’leriyle birlikte harici sabit diskleri kullanmayı bırakıp, profesyonel sunucu kullanımına kolaylıkla geçebilirler. Windows Server 2008 R2?yi de PRIMERGY TX100 S2?yle beraber kullanarak verimliliklerini artırabilir, arşivleme işlemlerini tek bir merkezden yönetebilir, yazdırma işlemlerini koordine edebilir; faturalandırma, alım-satım, e-mail ve Internet sunucusu uygulamalarını rahatlıkla kullanabilirler.”

PRIMERGY TX100 S2, KOBİ’lere büyük avantajlar sağlıyor

Fujitsu, dinamik gelişen ve Türkiye ekonomisinin omurgası olan KOBİ’lere yenilikçi teknolojiler, çözümler ve avantajlar sunmaya devam ediyor. KOBİ’lere PC fiyatına sunucu sahibi olma fırsatı sunan Fujitsu, PRIMERGY TX100 S2 ile işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Ofis ortamlarındaki verimliliği artırmak için ideal bir teknoloji altyapısı sunarak ağ üzerinden yazdırma, belge yönetimi, disk hizmetleri sunma ve arşivleme gibi birçok fonksiyonu başarıyla üstlenebiliyor.

Hem kullanımı ve yönetimi kolay hem de ekonomik bir çözüm sunan PRIMERGY TX100 S2, büyüme odaklı ve maliyetlere duyarlı KOBİ’ler için ciddi bir alternatif olarak öne çıkıyor.

0-Watt teknolojisi ile minimum sarfiyat

PRIMERGY TX100 S2?de kullanılan 0-Watt teknolojisi sayesinde sunucu kapalı konumdayken elektrik şebekesinden 0-Watt veya hiç enerji çekmiyor. Intel 3420 Sunucu yongaseti, ECC bellek ve opsiyonel RAID5/6 teknolojisi sunucunun çalışma sürekliliğini ve veri güvenliğini güvence altına alıyor. % 88 verimliliği olan üst sınıf güç kaynağı çok az miktarda enerji tüketerek verimli bir performans sergiliyor. 24dB’lik düşük ses düzeyi ile neredeyse sessiz kullanım sağlayan sunucu, kimsenin dikkatini dağıtmadan ofis ortamında kolayca çalıştırılabiliyor. Böylece PRIMERGY TX100 S2 maliyet tasarrufu sağlarken, çevreye verilen zararı da azaltıyor.

Windows Server 2008 R2 verimliliği artırıyor

Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation işletim sistemi ile desteklenen PRIMERGY TX100 S2 KOBİ’lere kullanım ve yönetim avantajları sunuyor. Windows Server 2008 R2 Foundation ile KOBİ’ler, 15 kullanıcıya kadar dosya ve yazıcı paylaşımı, uzaktan erişim ve güvenlik özelliklerinden faydalanabiliyor. Windows’un sade ve tanıdık kullanımı, çalışma süreçlerini ve çalışanların iletişim kurmasını kolaylaştırıyor. Windows Server 2008 R2 Foundation başarılı platformu ile KOBİ’leri sunucu kullanmak yönünde güçlü bir şekilde teşvik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim