Anlık Bildirim

Gainward, GeForce GTX 260 Golden Sample modelini duyurdu

Gainward, GeForce GTX 260 Golden Sample modelini duyurdu

Çalışmalarına Palit bünyesi altında devam eden ve bir süre önce ATi Radeon serisi ekran kartları üretmeye de başlayan Gainward, ürün gamına yüksek performans segmentini temel alan Nvidia tabanlı yeni bir model daha ekledi. Firmanın GeForce GTX 260 Golden Sample isimli yeni ekran kartı, Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunu kullanıyor ve özel soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Nvidia'nın referans tasarım GeForce GTX 260 modelinden farklı olarak çift fanlı özel bir soğutucu ile donatılan ve standart soğutuculu GTX 260 modellerine kıyasla da daha serin çalıştığı belirtilen kart, 448-bit bellek veri yolu desteğine, 896MB GDDR3 belleğe ve 216 paralel işlem birimine sahip. Grafik işlemcisi 620MHz, bellekleri ise 2200MHz'de görev yapan kart, destek veren anakartlarda Triple SLI kurulumu da yapabiliyor.

DirectX 10 desteği sunan ve PCIe 2.0 spesifikasyonuyla uyumlu olan ekran kartı PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. CUDA ve PhysX teknolojisilerine de destek veren özel tasarımlı GeForce GTX 260 modelinde çift DVI ve HTV konnektörleri bulunuyor. Gainward'ın GeForce GTX 260 (216x) modeli için henüz net bir fiyat bilgisinin bulunmadığını da belirtelim.

Gainward, GeForce GTX 260 Golden Sample modelini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim