Anlık Bildirim

Galaxy Buds 2, aktif gürültü engelleme teknolojisi ile gelebilir

Galaxy Buds+’ın halefi olan Galaxy Buds 2’nin, Galaxy Buds Pro’nun kırpılmış versiyonu olacağı ifade edilmişti, ancak yeni gelen bilgilere göre aktif gürültü engelleme teknolojisi ile gelebilir

Güney Kore’li dev Samsung’un Android tarafında kablosuz kulaklık sektöründeki en popüler ve başarılı markalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Gelen bilgilere göre geçen senenin beğenilen kablosuz kulaklığı Galaxy Buds+’in halefi ile Samsung müşterilere büyük bir kıyak yapacak gibi duruyor.

 

Aktif gürültü engelleme ile gelebilir

Galaxy Buds+’ın başarısını devam ettirecek olan ve bir bakıma Galaxy Buds Pro’nun kırpılmış versiyonu olan ve aylardır sızıntıları gelen Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engellemeyi desteklemeyeceğine kesin gözü ile bakılıyordu, ancak internete düşen bir görsele göre bu durum böyle olmayabilir.

Samsung’a yakın kaynakları ile bilinen Ice Universe’ün Twitter’daki son paylaşımında Galaxy Wearable uygulamasına bağlı Galaxy Buds 2 için aktif gürültü engelleme özelliğini gösteren bir kontrol çubuğu görüyoruz. Kesin olmamakla birlikte bu sızıntı Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engelleme teknolojisi ile geleceğini gösteriyor. Bu bilgi doğru ise, Galaxy Buds 2, Samsung'un 2 yıldan kısa sürede çıkardığı ANC destekleyen 3'üncü cihazı olacak, bunda öncekiler Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro'ydu.

 

Oldukça ekonomik olabilir

149-169$ arasında çıkış yapması beklenen Galaxy Buds 2, ANC teknolojisi ile oldukça iddialı ve fiyatı ile adeta Beats Studio Buds’a kafa tutuyor. Beats Studio Buds, 149$ ve ANC ile çıkış yapmıştı. Standard Airpods’un 129$ olduğunu düşünürsek, Galaxy Buds 2, uygun bir alternatif olacak gibi duruyor.

Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engelleme, çift sürücü, AKG tarafından dizayn edilmiş ses kalitesi, ve şeffaf mod ile Ağustos ayında çıkış yapması bekleniyor.

Kaynakça https://twitter.com/UniverseIce/status/1412399234419023875/photo/1 https://www.sammobile.com/news/galaxy-buds-2-price-leaks-apple-beats-studio-buds/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim