Anlık Bildirim

Galaxy, HTPC'ler için düşük profilli iki yeni ekran kartı hazırladı

Galaxy, HTPC'ler için düşük profilli iki yeni ekran kartı hazırladı

ATi Radeon serisi ekran kartları hazırlayacağı yönünde bazı iddialarla geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Galaxy, oturma odalarını hedef alan çoklu ortam bilgisayarları için düşük profilli iki yeni ekran kartı hazırladı. Firmanın GeForce 9400GT ve 9500GT tabanlı yeni modellerinin her ikisi de 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 512MB bellek kapasitesine, DirectX 10 desteğine ve PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma özelliklerine sahip.

Aktif soğutma ile desteklenen aynı zamanda DVI, D-Sub ve HDTV destekli tv çıkışlarına sahip olan ekran kartlarından GeForce 9500GT tabanlı modelde 1375MHz'de çalışan 32 adet paralel işlem birimi bulunuyor. Grafik işlemcisi 550MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapan kartla birlikte anons edilen GeForce 9400GT tabanlı diğer çözümüne ise 16x paralel işlem birimi eşlik ediyor.

GeForce 9500GT ile aynı GPU ve paralel işlemci hızlarına sahip olduğu belirtilen kartın belleklerininse 400MHz'de çalışacağı belirtiliyor. Önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen kartların fiyatları hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim