Anlık Bildirim

Hayallerinizin Exper'i Günde 1 TL'den Daha Ucuza

Türkiye’nin lider ve yenilikçi yerli bilgisayar üreticisi Exper, Edirne’den, Ardahan’a her eve ve her ofise bilgisayar ve internet ulaşması için TTNET ile başlattığı kampanyayı sürdürüyor. Kampanya kapsamında tüketiciler hayallerini süsleyen Exper Active ya da Diamond’lara, günde 1 TL’den daha ucuza sahip olabiliyor.

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Exper, bilgisayar sahibi olmak isteyen tüketicileri, en yeni teknoloji ve en uygun fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. TTNET’in yeni bilgisayar kampanyasıyla Exper Active ve Exper Diamond ürünleri, peşin ödeme yapmadan 24 ya da 36 ay taksitle kullanıcılarla buluşuyor.

Türkiye’nin de bilişime gösterdiği önemle iyi bir seviyeye ulaştığını söyleyen Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “Bilgi toplumuna ulaşmak için bilgisayar ve internet kullanıcı sayısının artmasının önemi çok büyük. Exper olarak bilgisayar sahipliliğini artıracak her projeyi ülkemiz için bir katma değer olarak görüyoruz. Bu kapsamda bilgisayar kullanımını teşvik eden her kampanyada ürünlerimizi en cazip fırsatlarla tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu tür kampanyalara katılmaktan ve TTNET ile bu denli önemli bir projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

EXPER’SİZ EV KALMAYACAK
Cazip fırsatlarla tüketicilerin beğenisine sunulan Exper Active ve Exper Diamond’lar, hiçbir peşinat ya da ön ödeme yapılmadan esnek ödeme koşullarıyla 24 ya da 36 ay taksit fırsatlarıyla TTNET ve ADSL faturalarına yansıtılıyor. Hazırlanan kampanya kapsamında tüketiciler Kasım 2010 sonuna kadar KDV dahil 24,99x36 ay veya 35,99x24 ay taksitle Exper’in sorunsuz teknolojisiyle buluşuyor. Kampanya kapsamında Exper Active’i tercih eden tüketiciler diledikleri gibi internette dolaşıp, ofis dokümanlarını oluşturabilecek. Çoklu işlem kabiliyetiyle ön plana çıkan Active, en uygun fiyatla tüketicileri maksimum performansa ulaştırıyor. Dört çekirdekli Exper Diamond ise performans tutkunlarına hitap ediyor. Oyun tutkunlarının tüm beklentilerini karşılayacak özellikleri üzerinde barındıran Diamond, gelişmiş multimedya özellikleriyle yeni sahiplerini bekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim