Teknoloji Gündemi'nde bu haftaki konuğumuz HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan Aba.
Teknoloji Gündemi'nde bu haftaki konuğumuz HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan Aba. Kendisiyle ekran kartı sektörü ve merak ettiğiniz sorular üzerine konuştuk.
aslında bi mw2 oyunu alıcısı ile ortaklaşa almak lazım ekran kartını 75tlye oyunu alacak arkadaşa oyunu verip ekran kartını 75tl daha ucuza alabiliriz buda bir yöntem :D
Gerçekten güzel bir söyleşi olmuş ben zaten ati tarafında powercolor ve özel sogutma oldumuda HIS tavsiye ediyorum başarılarınızın devamını diyorum zaten eskiden kartlar 2 sene kullanabiliyordun performans yonden kart bitiyor yenisini almak zorunda kalıyordunuz ama simdi durum baya farklı bugun giriş seviyesi kartlar bile orta ayarda oyun oynamak münkün özellikle iyi bir ekran kartı aldınmı ben 5 sene kullanmak isterim bunun içinde iyi bir sogutma sistemiyle almak hem kartın ömrünü hende garantiden çıkmadan iyi sogutmalı bir fan almış oluyorsunuz bence bunun için HIS markası tercıh edilir :)
çok güzel bir sohbet olmuş.. Teşekkürler.. HIS ekran kartı kullanan biri olarak beni tatmin etti. :) zaten kalitesi ATI ile çok önceden bilinen bir markaydı.. ATI ise marka HIS'tir..
Hakan Bey'i kınıyorum. Kariyerine heyecan katsın diye ekran kartı departmanına geçmiş diyor kendisi. Biraz daha heyecan bekliyorum kendisinden. Rica ediyorum bir incelesin bakalım directx 10, 11 farkı var mıymış?
başarılarınızın devamını diyorum
zaten eskiden kartlar 2 sene kullanabiliyordun performans yonden kart bitiyor yenisini almak zorunda kalıyordunuz ama simdi durum baya farklı bugun giriş seviyesi kartlar bile orta ayarda oyun oynamak münkün özellikle iyi bir ekran kartı aldınmı ben 5 sene kullanmak isterim bunun içinde iyi bir sogutma sistemiyle almak hem kartın ömrünü hende garantiden çıkmadan iyi sogutmalı bir fan almış oluyorsunuz bence bunun için HIS markası tercıh edilir :)
güzel başka söyleşileriniz bekliyoruz
(reklam mı oldu ne :))
Mesut Abim teşekkürler, sorumu iletmişsiniz.