Anlık Bildirim

Honda, 7 koltuklu SUV konsepti N7X'i görücüye çıkardı

Asya-Pasifik bölgesinde satılacak bir SUV modelin ön gösterimi olarak tanıtılan N7X konseptinin MPV ve SUV segmentlerinin en iyi yönlerini bir araya getirdiği iddia ediliyor.

Honda N7X concept exterior Tam Boyutta Gör

Japon otomotiv devi Honda, Asya-Pasifik bölgesinde satışa sunacağı yeni SUV modelinin ön gösterimi olarak yeni Honda N7X konseptini tanıttı. Şirket, yeni modelini 'çok amaçlı crossover' olarak tanımlıyor.

Honda N7X konsepti bu hafta Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen bir etkinlikte görücüye çıkarıldı. Karşımızda duran ürün henüz bir konsept çalışması olsa da yetkililer bu haliyle üretime yakın olduğunu belirtiyor. Dolayısıyla önümüzdeki Ağustos ayında tanıtılacağı iddia edilen seri üretim versiyonunda tasarım adına pek fazla değişiklik olmayacaktır.

Honda'dan yapılan açıklamaya göre yeni SUV model yine bu pazarda satılan BR-V modelinin halefi olacak. Şirket, N7X konseptinin MPV ve SUV segmentlerinin en iyi yanlarını bir araya getirdiğini şu sözlerle açıklıyor: "N7X, Honda'nın zevkli sürüş performansının yanı sıra bir MPV'nin konforunu ve genişliğiyle bir SUV'un çok yönlülük ve stilini bir arada sunuyor."

Honda geçtiğimiz haftalarda otomobillerinin iç ve dış tasarımlarında sadeleşmeye gidileceğini duyurmuştu. Yeni SUV da özellikle arka bölümündeki sade tasarımla dikkat çekiyor. Konseptin iç mekanını henüz göremedik fakat şirketten yapılan açıklamaya göre araç 7 koltuklu olacak. Bunun yanı sıra kaputun altında sunulacak seçenekler de henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim