Anlık Bildirim

IFA 2014 : Asus Broadwell işlemcili ilk Ultrabook modelini tanıttı

IFA 2014 : Asus Broadwell işlemcili ilk Ultrabook modelini tanıttı

Intel yıl sonuna doğru yeni Broadwell tabanlı işlemcilerini kısıtlı üretimle satışa sunmayı planlıyor. Görünen o ki Intel'in ilk müşterilerinden birisi Zenbook UX305 Ultrabook modeli ile Asus olacak. 

IFA 2014 fuarında görücüye çıkan Zenbook UX305 ayrıca dünyanın en ince 13.3 inçlik Ultrabook modeli olarak da tanımlanıyor. 12.3mm kalınlığı ile dikkat çeken model Zenbook felsefesinin tüm çizgilerini metalik gövdesinde yansıtmayı başarıyor. Modelin ağırlığı da 1.2kg.

13.3 inçlik ekranında 3200x1800 piksel çözünürlük sunan model 128GB/256GB SSD seçenekleri barındırırken USB 3.0 portları, SD kart okuyucu, micro-HDMI girişi ve 5.nesil WiFi özelliklerine sahip. 

Modelin işlemcisi ise Core M serisinden olacak. Core M işlemciler Bay Trail işlemcilere göre ısıl tasarım gücünde yüzde 60 düşüş, performansta yüzde 20-40 artış, kapladığı alan bakımından yüzde 50 azalma ve üzde 10-45 arasında daha fazla yongaseti gücü sunuyor. Core M ayrıca fansız olması ile de biliniyor. 

İşlemci nedeniyle yeni Zenbook modellerinin önceki versiyonlara göre daha ucuz olacağı ve 1000$ seviyesine yaklaşacağı tahmin ediliyor. Asus yeni modelini ne zaman piyasaya süreceğini açıklamadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim