Anlık Bildirim

iOS 11.0.3 yayınlandı: Sahte ekranların tepkisizlik sorunu giderildi

iOS 11'in üçüncü ara güncellemesi iOS 11.0.3 yayınlandı. Apple servisi dışında ekran takanların dokunmatiğinde yaşanan tepkisizlik sorununu, iOS 11.0.3 güncellemesi ile düzeltiliyor.
Apple, 19 Eylül tarihinde yayınladığı iOS 11'in üçüncü minor güncellemesi olan iOS 11.0.3'ü yayınladı. Yaklaşık 280 MB büyüklüğe sahip güncellemede, çeşitli hata düzeltmelerine yer verilirken yeni bir özellik bulunmuyor.
iOS 11.0.3 iki önemli hatayı ve bunlara ek olarak çeşitli küçük hataları düzeltiyor. Düzeltilen iki önemli hata şöyle:
  • Bazı iPhone 7 ve 7 Plus aygıtlarında ses ve dokunma ile ilgili geri bildirimin çalışmadığı bir sorunu düzeltir
  • Serviste özgün Apple parçalarının takılmadığı bazı iPhone 6s ekranlarında, ekrana dokunulduğunda aygıtın tepki vermediği bir sorunu çözer
Apple bu güncelleştirme ile birlikte ilginç bir soruna çözüm getirmiş. iPhone 6S için servis dışında takılan ve orijinal olmayan ekranlarının tepki vermeme sorunu gideriliyor. Şarj için Lightning kablosu seçen Apple'ın orijinal olmayan ekrana güncelleme ile destek vermesi gerçekten şaşırtıcı.
Konu ile ilgili olarak orjinal olmayan ekranların sıkıntı yaşatabileceğine dair bir not düşülmüş. Not şöyle:
Orijinal olmayan ekranların takılması görsel kaliteyi bozabilir ve doğru çalışmamasına neden olabilir. Apple sertifikalı ekran onarımları, orijinal Apple parçalarını kullanan, güvenilir ve uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir. Daha fazla bilgi için support.apple.com/tr-tr adresine bakın.

22 Gün İçerisinde Dört Güncelleme 

Güncellemeyi indirmek için Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. iOS 11 yükleyen pek çok kullanıcı, cihazındaki yazılımsal sorunlardan dert yakınıyor. Forum kullanıcılarımızın yorumlarına göre iOS 11.0.3 ile çalışma hızı bir nebze arttırılmış ancak 3D Touch'taki yavaşlık halen devam ediyor. Pil kullanımı konusunda ise önceki sürüme göre bir tık daha tasarruflu çalışıyor. Apple, son 22 gün içerisinde dört adet iOS güncellemesi yayınladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16351 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 11, ios 11.0.3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim