Anlık Bildirim

iOS cihazlar için Google+ uygulaması çok yakında


Google, özel davetiye sistemi ile sınırlı sayıda kişiye hitap etmesine rağmen popülerliği hızla artan ve sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi haline gelen sosyal ağı Google+ için yenilikleri ardı ardına duyuruyor. Henüz geniş kitlelerin kullanamıyor olması Google için bir engel teşkil etmiyor.

Google+ hizmeti için ilk etapta Android tarayıcılarından ziyaret edilebilecek başarılı bir mobil sürümünü devreye sokan Google ardından yerleşik uygulamasını da Android Market’ten yayınladı. Uygulamaya gösterilen ilgi Google+’ın mobil platformlarda da başarılı olacağı izlenimini uyandırdı. Son gelen haberler şimdi de bir iOS uygulamasının App Store’da onay beklediği yönünde.

Google teknisyeni Erica Joy Google+ hesabından yaptığı duyuruda bir iOS uygulamasının App Store’a yüklendiğini ve kısa bir süre sonra onay verileceğini belirtti.

Google+ hizmeti başladığından beri iOS cihazlardaki Safari tarayıcısında çalışan bir mobil sürümü zaten bulunuyor. Ancak yerleşik bir uygulama elbette daha hızlı ve daha akıcı çalışacaktır.

Google’ın iOS için bir Google+ uygulaması hazırlayacağı önceden de biliniyordu. Ancak bu uygulamanın tam olarak hazır olmadığı düşünülüyor. App Store’un kabul süreci göz önüne alındığında ise onay verilmesinin en az iki haftayı bulabileceği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim