Anlık Bildirim

İddia: Apple, yeni nesil iPod Touch ve iPod Nano'yu çıkarma hazırlığı içinde


 Sonbahar aylarında çıkış yapması beklenen yeni nesil iPhone'un yanı sıra, Apple'ın yeni iPod modelleri içinde hazırlık içinde olduğu söyleniyor.

Apple ile ilgili doğru analizleri ile tanınan KGI Securities'dan 'Ming-Chi Kuo' tarafından yayınlanan rapora göre, yeni nesil iPhone ile benzer özelliklere sahip olması beklenen yeni iPod Touch'ın yıl içinde piyasada yerini alması bekleniyor. '9to5Mac' sitesinin 'Macotakara' kaynaklı başka bir haberine göre ise, yeni iPod Touch'ın daha uzun 4 inç'lik ekranla geleceği yönünde, ayrıca cihazın iPad'inkine benzer bir arka kapak tasarımına sahip olacağı ve A5 işlemciyi bünyesinde barındıracağı da iddia ediliyor. 

Yeni iPod Nano'nun, iPod Touch ve iPhone ile birlikte çıkış yapacağı belirtilse de cihazın teknik detayları hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor. iPod Nano hakkında daha önce çıkan dedikodular, cihazın tıpkı eskiden olduğu gibi dikey ve uzun bir tasarıma döneceği yönündeydi. Ayrıca yeni iPod Nano'nun daha ince bir profile ve ana ekran tuşuna sahip olması da beklentiler arasında.

Kuo, sevkiyat konusunda ilk etapta yeni nesil iPhone'a ağırlık verileceğinden yeni nesil iPod Touch'ın sevkiyatında bir takım sınırlamalar olabileceğini de dile getiriyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5126 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipod touch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim