Anlık Bildirim

Inno3D özel tasarımlı GeForce GTX 470 HAWK modelini tanıttı

Özel tasarımlı GeForce GTX 470 modelleri, ekran kartı üreticileri tarafından arka arkaya lanse ediliyordu. Galaxy'nin GeForce GTX 470 GC modelinden sonra sadece Nvidia tabanlı ekran kartları üreten isimlerden Inno3D de özelleştirilmiş GeForce GTX 470 modelini gösterdi.

40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan DirectX 11 destekli GF100 GPU'sunun kullanıldığı Inno3D GeForce GTX 470 HAWK, üç slot kaplayan ve üzerinde üç adet fan bulunan özel bir soğutucuya sahip. Tamamı PWM kontrollü olan 80mm çapında köşe fanlara ve 90mm çapındaki merkez fana sahip olan soğutucu da çok sayıda Alüminyum yaprağa ve beş adet Bakır ısı borusuna yer verildiğini görüyoruz.

En yüksek gürültü oranı 38dBA olarak açıklanan Inno3D GeForce GTX 470 HAWK'ın, referans tasarımlı GeForce GTX 470 modeline göre 22 derece daha serin çalıştığı yani kullanılan soğutucu sayesinde GPU sıcaklığının 70 derece civarında (yük altında) tutulduğu açıklandı.

Sahip olduğu soğutucu sayesinde oldukça kaslı bir görünüme sahip olan Inno3D GeForce GTX 470 HAWK'ın saat hızları ve satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11762 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
özel tasarım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim