Anlık Bildirim

Inno3D'den GeForce 9800GTX+ Freezer DHT geliyor

Inno3D'den GeForce 9800GTX+ Freezer DHT geliyor

Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan Inno3D, özel tasarımlı GeForce 9800GTX+ modelini duyurdu. Kart özellikle kullanılan soğutucusu ile dikkat çekiyor. Son dönemde üreticiler arasında popüler olan DHT yani ısı aktarım boruları gpu ile direkt temas kuran soğutucusu Inno3D'nin yeni modelinde de yer alıyor.

55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan G92b gpu'sunun güç verdiği kart, 256-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 128x paralel işlem birimiyle geliyor. 512MB GDDR3 bellek ile donatılan yen modelin grafik işlemcisi 738MHz, paralel işlem birimleri 1836MHz ve bellekleri de 2200MHz'de görev yapıyor yani kart Nvidia'nın belirlediği standart saat hızları ile geliyor.

2 ve 3 yollu SLI teknolojisini destekleyen kart, PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. DirectX 10 ve PCIe 2.0 standartlarıyla da uyumlu olan Inno3D'nin yeni modeli, ayrıca 4 fazlı güç tasarımına sahip. Çift DVI ve HDTV konnektörüyle gelen kartın fiyatı ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim