Anlık Bildirim

Yeni iPhone’lar 12 Eylül tarihinde tanıtılacak

Apple’ın OLED ekranlı iki yeni iPhone X modelinin tanıtılacağı tarih belli oldu. 12 Eylül akşamında teknoloji dünyasının kalbi yine Cupertino’da atıyor olacak.

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı tarih belli oldu. Dağıtılan davetiye 12 Eylül tarihinde yapılacak etkinliğe işaret ediyor. Davetiye görselinde ikinci nesil akıllı hoparlöre de işaret var.

12 Eylül’de neler tanıtılacak?

Apple’ın kendi kampüsündeki Steve Jobs salonunda yapılacak olan etkinlik önemli sürprizleri de beraberinde getiriyor. İlk kez bir etkinlikte 3 tane iPhone modeli tanıtılmış olacak.

Etkinlikte yeni nesil iPhone X modelinin yanında 6.5 inçlik ekrana sahip iPhone X Plus modelinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iki model OLED ekrana sahip olacak. 21 Eylül tarihinde iki modelin satışa sunulması bekleniyor.

Daha ucuz 6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone modeli ise aydınlatma problemleri nedeniyle biraz daha geç bir zamanda satışa sunulacak. Kaynaklar en erken Ekim ayını işaret ediyor.

Diğer taraftan HomePod akıllı hoparlör modeli de bu etkinlikte yeni nesle terfi edecek. Ses kalitesi açısından iyileştirilen akıllı hoparlörde Siri asistanının da daha yetenekli hale getirildiği ifade ediliyor.

Kaynaklar diğer ürünlerin de tanıtılmasını bekliyor ancak Apple’ın iPhone modellerini geri plana atmak istemediği ve başka ürün tanıtmadığı da bir gerçek. Yeni nesil iPad Pro ve MacBook modelleri muhtemelen ikinci bir etkinlikte tanıtılır. Sadece Apple Watch Series 4 bu etkinlikte karşımıza çıkabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5833 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple watch series 4 ve iphone x plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim