Anlık Bildirim

JBL’den AirPods rakibi geldi

JBL TUNE 220TWS kablosuz kulaklık modeli üst seviye özellikler sunamasa da uygun fiyatı ve canlı renk seçenekleri ile AirPods modeline rakip olmayı amaçlıyor.

JBL’den AirPods rakibi geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılı dikkat çekici ses ürünleri ile tamamlayan JBL hız kesmeden CES 2020 fuarına geldi. Firma pek çok ürünü yanında AirPods ile rekabet edecek yeni kablosuz kulaklıklarını da getirdi. 

TUNE 220TWS özellikleri ve fiyatı

TUNE 220TWS gerçek kablosuz kulaklık modeli sade bir tasarıma sahip ancak farklı renk seçenekleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Tatmin edici bir ses kalitesi olan TUNE 220TWS biraz daha fiyat tarafında rekabetçi olacak. 

Tek şarj ile 3 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık modeli kablosuz şarj olabilen kılıfı da dahil edilince bu süreyi 16 saat daha uzatabiliyor. JBL TUNE 220TWS için 100$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

JBL’den AirPods rakibi geldi Tam Boyutta Gör

JBL LIVE 300TWS özellikleri ve fiyatı

JBL LIVE 300TWS modeli çıtayı biraz daha AirPods seviyesine çıkarıyor. Ses kalitesini yükselten kulaklık Google Assistant ve Amazon Alexa asistanlarına dahili olarak destek sunuyor. Mikrofonu olmasına karşın aktif gürültü engelleme mevcut değil. 

IPX5 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan JBL LIVE 300TWS modeli tek şarj ile 4 saate kadar kullanılabilirken kablosuz şarjlı kılıfı ile 14 saat daha bu süreyi uzatabiliyor. JBL LIVE 300TWS için 150$ fiyat etiketi mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim