Anlık Bildirim

Kingston V serisi maliyet odaklı yeni SSD'lerini duyurdu

Kingston V serisi maliyet odaklı yeni SSD'lerini duyurdu

Bellek dünyasının lider isimlerinden Kingston'ın Intel ile işbirliğine giderek SSD pazarına gittiğinden daha önce bahsetmiş ve firmanın yeni SSD modellerine ilişkin detayları sizlerle paylaşmıştık. Firma Intel X-25M tabanlı SSD'lerinden sonra ürün gamına SSDNow V serisi daha ekonomik SSD çözümlerini de kullanıma sunuyor. 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneğine sahip olacağı belirtilen yeni SSD serisinin SSDNow M serisinde olduğu gibi farklı montaj aparatlarına sahip özel bir "bundle" kiti ile geliyor.

SATA-II ara birimini destekleyen ve üç yıllık garanti ile satışa sunulacağı belirtilen V serisi yeni Kingston SSD'lerde okuma hızının 100MB/sn, yazma hızının ise 80MB/sn olduğu belirtiliyor. 2.5-inç boyutunda olan ve yanında gelen montaj kiti ile 3.5-inç sürücü yuvasına da kurulabilen yeni SSD'lerle birlikte Acronis True Image sabit disk klonlama yazılımı da veriliyor.

64GB'lık modeli 149$, 128GB'lık modeli ise 263$ seviyesinden satışa sunulacak olan V serisi yeni SSD'lerin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulmaı bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim