Anlık Bildirim

Creative'den üç yeni oyuncu kulaklığı

Creative'den üç yeni oyuncu kulaklığı
 
Ses teknolojileri konusunda önemli firmalardan Creative, Sound BlasterX H7, Sound BlasterX H5 ve Sound BlasterX P5 isimli oyunculara özel kulaklık modellerini duyurdu.
Firmanın yeni ürünlerden Sound BlasterX P5, kulak içi formunda karşımıza çıkıyor. Özel ayarlanmış 7mm'lik FullSpectrum sürücüleri bulunan ürün, şık tasarım gövdesiyle dikkatleri üzerine çekiyor ve beraberinde gelen 3 adet silikon kafa ile farklı kulak yapılarına rahatlıka uyum sağlayabiliyor. Taşıma çantası unutulmayan Creative Sound BlasterX P5, dahili mikrofonuyla oyun içi görüşmeler yanında telefon görüşmelerine de izin veriyor ve belirtildiği kadarıyla üst seviye gürültü engelleme gerçekleştirebiliyor.
Creative'nin Sound BlasterX H7 model isimli kulaklığı ise kafa üstü formunda karşımıza çıkıyor. Oldukça sade bir tasarımı bulunan kulaklık, USB bağlantı üzerinden 24-bit/96kHz 7.1 çevresel ses sunabiliyor ve bünyesinde 50mm'lik FullSpectrum sürücüler yer alıyor. Oldukça hafif olmasıyla uzun kullanımlarda dahi ağrı yapmayan H7, çıkartılabilir mikrofonuyla dikkat çekerken, dolanmayan kablosuyla de büyük bir kullanım kolaylığı veriyor. Firmanın Sound BlasterX H5 modeli H7 ile aynı altyapıda USB bağlantı ile arka aydınlatmalı "X" logosu taşımıyor.
Creativ'in yeni kulaklıklarından Sound BlasterX H7 "160$", Sound BlasterX H5 "130$" ve Sound BlasterX P5 ise "70$" fiyat etiketleriyle Eyül ve Ekim aylarında satışa çıkıyor.
Creative'den üç yeni oyuncu kulaklığı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim