Anlık Bildirim

Lian Li fanlarında video bile izleyebilirsiniz

Lian Li UNI FAN TL fan serisi barındırdığı LCD ekranlar ile kullanıcılara daha sofistike özelleştirme imkânı sunuyor. Öyle ki ekranlarda resim ve video bile oynatılabiliyor. 
Lian Li UNI FAN TL özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Dikkat çekici ve premium bilgisayar bileşenlerinin bir numaralı ismi olan Lian Li, ilgi çekici bir ürünü daha piyasaya sürüyor. Lian Li UNI FAN TL fan serisi entegre LCD ekranı ile özelleştirmeye yeni bir boyut ekliyor.

Lian Li UNI FAN TL özellikleri ve fiyatı

Lian Li UNI FAN TL serisinin en önemli özelliği orta kısımda yer alan 1.6 inçlik LCD ekranı. 400x400 piksellik bu ekranda L-Connect uygulaması üzerinden sistemin anlık verilerini görebiliyorsunuz. Ayrıca GIF, MP4, JPG, PNG desteği ile özelleştirmeye de hoş bir katkı yapıyor.

Fan çerçevelerinin üst ve alt kenarlarına yerleştirilen RGB aydınlatmalar ile 2 farklı LED bölgesi elde edilmiş. Fanlarda likit kristal polimer 9 adet yaprak yer alıyor. Bakır kaplamalı akıcı dinamik rulmanlar ile de optimize bir tecrübe elde edilmiş.

Lian Li UNI FAN TL serisinde bir LCD kontrolcü 7 fana kadar destek sunuyor. Bir porttan da 3 LCD fana çıkış verilebiliyor. Fanlardaki devre kartı uygulamanın otomatik olarak algılamasına yardımcı oluyor. Lian Li UNI FAN TL serisi LCD ekran olmayan modellerde 32.99$ başlangıç fiyatına sahip. LCD modeller ise 46.99$’dan başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3388 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lian Li UNI FAN TL, lian li ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim