Anlık Bildirim

Maingear'dan Adobe CS5 odaklı yeni iş istasyonu: Quantum SHIFT

Fermi tanıtımları için SHIFT isimli oyuncu sistemi Nvidia tarafından sık sık tercih edilen Maingear, grafik profesyonelleri için hazırladığı yeni iş istasyonunu duyurdu. Quantum SHIFT adı verilen özel tasarımlı yeni sistem, Adobe CS5 ile eş zamanlı olarak lanse edilirken, grafik profesyonellerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiği açıklandı.

İsteğe bağlı olarak 6 çekirdekli Core i7 980X Extreme Edition ile tercih edilebilen Quantum SHIFT, konfigürasyona göre 96GB bellek desteği sunabiliyor. GeForce GTX 470, GeForce GTX 480 ve bu modellerin SLI kurulumlarıyla donatılabilen iş istasyonu, 1GB bellekli Quadro FX 3800 ya da 4GB bellekli Quadro FX5800 ile alınabilecek. Maingear'dan yapılan açıklamaya göre FX 5800'ün dört tanesi ile 12GB video bellek kapasitesi de mümkün olabilecek.

Geleneksel diskler veya NAND flash tabanlı SSD sürücüler ile donatılabilen Quantum SHIFT, konfigürasyon anlamında oldukça fazla seçenek sunuyor. Kasa tasarımıyla da dikkat çeken yeni iş istasyonu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler buraya tıklayabilirler.

Maingear'dan Adobe CS5 odaklı yeni iş istasyonu: Quantum SHIFT

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim