Anlık Bildirim

MODOKO'yu 3 Boyutlu Modelledi, Sırada Diğer OSB'ler Var!

Türkiye'nin ve dünyanın 3 boyutlu tek sektör rehberi 3DLocationEarth.com, özellikle KOBİ'lerin bir arada bulunduğu organize sanayi bölgelerini Google Earth üzerinden dünyaya açmayı hedefliyor.

  • Google Earth tabanlı programı sayesinde, firmalara kitlesel tanıtım ve pazarlama fırsatı sunan 3DLocationEarth.com, İstanbul'un önde gelen mobilya merkezi MODOKO'yu 3. Boyuta taşıdı.  Yaklaşık 400 mobilya markasının yer aldığı MODOKO'yu, Google Earth üzerinden tüm dünyaya açan 3DLocationEarth.com'un yeni hedefinde, ülke genelindeki önemli sanayi siteleri ve OSB'lerin 3 boyutlu olarak modellenmesi var.

Google Earth taban programını kullanarak, 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliğiyle dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, İstanbul'un en önemli mobilya merkezi MODOKO'yu da Google Earth üzerinden 3D ziyarete açtı. Modoko'nun yeni genel müdürü Turgay Görgel'in global vizyonu doğrultusunda 3DLocationEarth.com tarafından hayata geçirilen proje sayesinde, Modoko'ya geliş-gidiş güzergahları, ulaşım alternatifleri, sitenin bulunduğu bölge, etrafındaki diğer yerleşim alanları ve sanayi tesisleri, site içerisindeki mobilya mağazaları, banka ve restaurantlar tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak görülebiliyor. Böylece, dünyanın neresinde olursa olsun internete giren kullanıcılar, Modoko'yu tüm detaylarıyla inceleme fırsatına sahip oluyor. Projenin bir sonraki adımında ise Yürüyüş Modu'nun kullanılarak Modoko'da yer alan mağazaların da içine girilip, ürünlerin 3 boyutlu olarak görülebilmesi hedefleniyor.

KOBİ'ler için düşük maliyetli kitlesel tanıtım ve pazarlama fırsatı!

MODOKO çatısı altındaki yaklaşık 400 mobilya markasının artık tüm dünyadan görülebilmesini sağlayacak olan bu projenin bir benzerinin, KOBİ'lerin bir arada bulunduğu Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) için de uygulanması amaçlanıyor. KOBİ'lerin dünyaya açılması için önemli bir fırsat yaratacak olan proje sayesinde, 3 boyutlu olarak modellenen OSB'ler, her gün yaklaşık 500 milyon kişi tarafından kullanılan Google Earth üzerinde haritadaki gerçek yerlerine konumlandırılacak. Bu sayede OSB içerisindeki firmalar; hem kendi internet siteleri, hem 3DLocationEarth.com hem de Google Earth üzerinden binalarını, ürün ve hizmetlerini 3 boyutlu olarak tüm dünyaya tanıtma avantajına sahip olacak. Dileyen KOBİ'ler potansiyel hedef kitlelerine, üretim tesislerini ya da ürün ve hizmet noktalarını da 3 boyutlu olarak gezdirebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim