Anlık Bildirim

MSI Popüler TwinFrozr II Çözümünü R6870'le Sunuyor

Dünya'nın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden MSI, R6870 Twin Frozr II DirectX 11 ekran kartını duyurdu. Ödüllü SuperPipe ısı borusu ile donatılmış MSI R6870 Twin Frozr II kullanıcılara referans tasarımdan çok daha soğuk ve sessiz bir çözüm sunuyor. Standart R6870 ekran kartlarıyla karşılaştırıldığında 19°C daha soğuk ve 12.8dB daha sessiz çalışan R6870 Twin Frozr II, hız aşırtma için de yüksek bir potansiyele sahip. MSI'ın benzersiz Afterburner yazılımı sayesinde ise kullanıcılar Windows üstünden kolayca hız aşırtma yapabiliyor. Gelişmiş soğutma çözümü ve tamamı Japon katı kapasitörlerden oluşan baskılı devre şeması ile MSI R6870 Twin Frozr II, hem yüksek performans, hem de sessizlik arayanlar için biçilmiş kaftan.

MSI Twin Frozr II Soğutma Teknolojisi
MSI'ın Lightning ve Hawk serilerinde bulunan Twin Frozr II, Nikel kaplamalı dev bir bakır taban, 5 adet SuperPipe ısı borusu ve yüksek yoğunlukta aluminyum kanatlar ile geliyor. 8 cm'lik çift PWM fanı sayesinde aluminyum kanatlara mükemmel bir hava akımı sağlayan Twin Frozr II, ekran kartının üzerindeki işlemci ve hafıza gibi kritik bileşenleri hızlı bir şekilde soğutuyor. Tam yük altında bile grafik işlemciyi 19°C daha soğuk tutan Twin Frozr II, yine standart ekran kartlarıyla karşılaştırıldığında 12.8 dB daha sessiz çalışıyor. MSI R6870 Twin Frozr II rahat çalışma ve hız aşırtma potansiyelini aynı anda sunan endüstrideki ilk R6870 olma ünvanını da taşıyor.

MSI'a özel Afterburner 2.0
MSI’ın RivaTuner ile beraber geliştirdiği özel Afterburner yazılımı kullanıcıların kolayca hız aşırtma yapmasına ve kritik sistem bilgilerine ulaşmasına imkan tanıyor. Hem grafik işlemci, hem de hafıza frekansının ekran kartı çalışırken değiştirilebilmesini sağlyan Afterburner, aynı zamanda GPU voltajını artırma olanağı sunarak daha da yüksek performans vaadediyor. Gelişmiş fan kontrol özelliği ile kullanıcılar soğutmaya ihtiyaç duyulduğunda fan hızını artırabiliyor veya sessizlik istediklerinde hızı azaltabiliyorlar. Afterburner'ın Beta sürümünde ise kullanıcılar oyunları kaydetme imkanına kavuşuyor. 

MSI R6870 Twin Frozr II: Kararlılık ve Esneklik
R6870 Twin Frozr II farklı birçok görüntü çıkışı sunuyor. Çift DVI-I, HDMI 1.4a ve iki mini DisplayPort yuvasıyla 3D ekranlar da dahil olmak üzere birçok farklı ekrana bağlanabilen R6870 Twin Frozr II, üzerindeki tamamı Japon Katı Kapasitör kartın uzun yıllar kararlılıkla çalışmasını sağlıyor.

Marketing Name R6870 Twin Frozr II
Model Name V245
GPU AMD RadeonTM HD 6870
Codename Barts XT
Stream Processors 1120 Units
Core Clock 900 MHz
Memory Clock 1050 MHz
Memory Size 1024MB GDDR5
Memory Bus 256 bits
Output 2x Mini DP / HDMI / DVI x2
b>TDP 151W
Card Dimension 245x115x35mm
Afterburner Support GPU-MEM Overclock / GPU Overvoltage / Fancontrol
DirectX 11
OpenGL 4.0
CrossFireX Y
Eyefinity Y
Avivo HD Y
PowerPlay Y
Form Factor ATX

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim