Anlık Bildirim

MSI'dan özel soğutuculu ve hız aşırtmalı GeForce 9600GSO

MSI'dan özel soğutuculu ve hız aşırtmalı GeForce 9600GSO

Nvidia'nın GeForce 9600GSO modelinde GPU değişikliğine gitmesini takiben firman iş ortakları da hazırladıkları yeni GeForce 9600GSO tabanlı yeni ekran kartlarını arka arkaya kullanıma sunuyorlar. Önde gelen donanım üreticilerinden MSI da GeForce 9600GSO tabanlı ve özel soğutuculu yeni modelini duyurdu. Firmanın N9600GSO-2D512-OC kod adlı yeni modeli soğutucusunun yanı sıra fabrika çıkışı arttırılmış GPU frekansıyla da Nvidia'nın referans modelinden ayrılmayı başarıyor.

256-bit bellek veri yolu desteğine ve 48x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı 512MB GDDR3 bellek ile geliyor. Grafik işlemcisi 700MHz'de, bellekleri ise 1400MHz'de görev yapan ekran kartı, DirectX 10 ve PCIe 2.0 desteği de sunuyor. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tnımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen MSI'ın yeni modeli, kartın daha serin ve sessiz çalışmasına olanak tanıdığı belirtilen soğutucusunun da etkisi ile çift slot tasarıma sahip.

Nvidia'nın CUDA ve PhysX teknolojileriyle de uyumlu olan ekran kartı üzerinde çift DVI konnektörü yer alıyor. Öte yandan aynı modelin OC uzantılı olmayan ve grafik işlem birimi 50MHz daha yavaş çalışan yani 650MHz'de görev yapan N9600GSO-2D512 kod adlı ikinci bir model daha bulunuyır. Satışına önümüzdeki günlerde başlanmas beklenen yeni kartların fiyatı hakkındaysa şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim