Anlık Bildirim

MSN Messenger 7.0 tam sürüm, getirdiği bir çok özellikle download'a hazır

Çıktı çıkacak derken uzun süreli bir BETA test aşaması geçiren MSN Messenger 7.0, beraberinde getirdiği bir çok yeni eklenti ve gelişmeyle birlikte tam sürüm olarak download'a hazır. Bu yazımızda MSN Messenger 7.0'ın neler getirdiğinden ve kullanım şekillerinden biraz söz edeceğiz.

MSN Messenger 7.0'da Microsoft kişilerin kendilerini ve o anki duygularını olabildiğince iyi ifade edebilmeleri için Messenger'a bir çok eklenti yapmış. Öyleki kişiselleştirilebilir animasyonlu ve büyük smiley seçenekleri, kısa animasyonlar içeren avatar paketleri, kişiselleştirilebilen bir web alanı ve kişilerin artık kendi isteklerine göre değiştirebildikleri ve kullanıcı isimlerinden bağımsız kişisel durum mesajları ile MSN Messenger 7.0, size bu güne kadar ki bütün anında mesajlaşma programlarından daha fazlasını sunuyor.

   
Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız

MSN Messenger 7.0 ile belkide hayatımıza girecek olan en büyük yenilik "My Space" fonksiyonu. Son zamanlarda dünyada bir salgın halini alan kullanıcıların kendilerine ait "Blog" adı verilen bir sistemi kullanarak oluşturdukları kişisel görüş ve bilgilerini paylaştıkları özel web alanlarını Microsoft, My Space fonksiyonu ile bir üst seviyeye taşıyor. Öyleki kullanıcılar istedikleri konular hakkında yorumlar yapabiliyorlar, kendi resim albümlerini oluşturabiliyorlar, Media Player ile yaptıkları albüm listelerini yayınlayıp diğer kişilerin bunlardan yararlanmasını sağlayabiliyorlar. Ayrıca oluşturdukla alana girişi kısıtlayabiliyorlar, öyleki isterlerse herkeze açık olabilecek alan istenirse sadace Messenger Listesinde kayıtlı kullanıcıların girebileceği yada özel seçilmiş bir grubun girebileceği hale getirilebiliyor.


Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız

Kişilerin kimlik kartları artık çok daha fazla şey anlatıyor, My Space'e girilen bilgiler kişinin resmine tıklanarak ulaşılabilecek kimlik kartında da özet halinde görülebiliyor. Zaten kişi kendi alanında değişiklikler ve güncellemeler yaptıysa diğer kullanıcılar listelerinde bu kişinin isminin yanında bir yıldız görüyorlar. Yıldız işareti listedeki ilgili kişinin alanında güncellemeler yaptığını sizlere bildiriyor. Eğer "What I'm Listening To" fonksiyonunu aktif yaparsanız diğer kullanıcılar sizin o anda Media Player üzerinden hangi parçayı dinlemekte olduğunuzu dahi görebiliyorlar.

MSN Messenger 7.0 tam sürüm, getirdiği bir çok özellikle download'a hazır

Yeni MSN Messenger, aynı zamanda görüntülü görüşme içinde geliştirilmiş yeni fonksiyonlar içermekte kullanıcılar yayın yapacakları görüntü büyüklüğünü seçebiliyorlar ayrıca o an için görüntü aktarmayı duraksatıp sonrasında devam edebiliyorlar. Ayrıca arkadaşınızla oynayabileceğiniz oyunların sayısında oldukça büyük bir artış var. Bir çoğunuzun severek oynadığı satrançda çoklu ortamda oynanabilecek oyunlar arasına eklenmiş durumda.

Aslında anlatılabilecek bir çok şey var fakat http://messenger.msn.com adresinden indirip hemen denemeye başlayabileceğiniz yeni MSN Messenger 7.0 ile yeni iletişim platformunun getirdiği avantajları ve süprizleri keşfedebilirsiniz.

Not: Şu an için yazılımın sadece İngilizce versiyonu tam sürüm olarak dağıtılmakta, Türkçe versiyon henüz BETA olarak yayınlanmakta. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim