Hız aşırtmacılar için hazırladığı yüksek performanslı bellek kitleriyle tanınan Mushkin, Mulholland adını verdiği yeni bir USB bellek ailesi üzerinde çalışıyor. 2GB, 4GB, 8GB, 16GB ve 32GB olmak üzere toplamda beş farklı kapasite seçeneği ile sunulacağı belirtilen yeni bellek ailesinin okuma/yazma hızları henüz açıklanmamakla birlikte Mushkin "inanılmaz" hızlara hazır olan uyarısında bulunuyor.
Mushkin'in iddialı çıkışı sonrasında gözler bir anda Mulhollanda serisine çevrilirken henüz net bir bilgi olmadığı ancak en iyi senaryo kapsamında yeni belleklerin USB 3.0 destekli olabileceği konuşuluyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
6695 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
usb bellek, bellek ve mushkin