Anlık Bildirim

Noctua, uygun fiyatlı NH-U12S Redux’i satışa sundu

Kahverengi-krem renk şemasıyla akla gelen Noctua maliyet odaklı gri temalı ilk Redux işlemci soğutucusunu duyurdu. Model firmanın giriş segmentinde rekabetçiliğini arttıracak.

Noctua, uygun fiyatlı NH-U12S Redux’i satışa sundu

Kahverengi krem rengiyle bilinen yüksek performanslı soğutma ürünleri üreticisi Noctua Redux ailesinin ilk işlemci soğutucusunu satışa sundu.

Bütçe odaklı Noctua NH-U12S Redux

Fan tarafında genel olarak bir önceki nesil fanları temel alan Redux ailesi aynı zamanda daha minimal paket içeriğiyle biliniyor. Noctua NH-U12S Redux'te de fanlara benzer bir strateji izlenmiş.

Ağabeyinin NF-F12 fanının yerine NF-P12 Redux’e yer verilen yeni Redux işlemci soğutucusu bu nedenle 1700 RPM’de görev yaparken 22.4 dB’lik gürültü seviyesinden biraz daha yukarıda, 25.1 dB’de çalışıyor.

Noctua, uygun fiyatlı NH-U12S Redux’i satışa sundu Tam Boyutta Gör

Paket içeriğinde 4-pin Y kablonun yanı sıra 2 adet düşük gürültü adaptörlerine yer veren Noctua, kahverengi-krem renkli soğutucu ailesinin aksine yaklaşık 5 uygulamaya yeten NT-H1’e yer vermemiş. Eksilen termal macunun yerine yalnızca soğutucu yüzeyinde önceden NT-H1 termal macun uygulanmış.

Noctua, uygun fiyatlı NH-U12S Redux’i satışa sundu Tam Boyutta Gör

NH-U12S’teki 5 adet bakır ısı borusunun 4’e düşüldüğü NH-U12S Redux’te ısı borularıyla alüminyum yapraklar arasındaki lehim tekniği de fiyat hedefine ulaşmak adına vazgeçilenler arasında.

 

Diğer taraftan geniş RAM uyumluluğu sunulan modelde Noctua’nun kolaylığıyla bilinen SecuFirm2 montaj sistemine yer verilmiş.

 

158 mm yüksekliğe sahip NH-U12S Redux işlemci tarafında başlığında LGA20xx, LGA1200/LGA115x, AMD AM4 ve AM3 soketleriyle uyumluluk gösteriyor.

Son olarak 6 yıllık garanti altında satışa sunulan çözüm için 49.99 Euro/USD’lik fiyat belirlenmiş. Dileyenler için ekstra fan yükseltmesi içeren NA-FK1 Redux 120 mm fan kit ise 17 Euro/dolardan satışa sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim