Anlık Bildirim

Nvidia GeForce 9x00 serisi yeni yonga setlerini bu ay içerisinde duyuracak

Nvidia'nın bir süredir merakla beklenen GeForce 9x00 serisi yeni yonga setlerinin artık yılan hikayesine dönen lansmanının bu ay içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Firmanın Intel platformu için hazırladığı Hybrid SLI destekli ilk yonga setlerinin statik örnekleri geçtiğimiz Mart ayında Hannover, Almanya'da gerçekleştirilen Cebit fuarında katılımcıların beğenisine sunulmuştu. Cebit'i takiben yılın ikinci çeyreğinde lanse edileceği düşünülen yeni yonga setleri yaşanan sorunlardan ötürü aylarca ertelenmek zorunda kalmıştı.

Gelen haberlere göreyse Intel yaklaşık 6 aylık gecikme ile GeForce 9x00 (GeForce 9300 ve 9400) serisi DirectX 10 ve CUDA destekli IGP'ye sahip yeni yonga setlerini önümüzdeki günlerde endüstrinin beğenisine sunacak. LGA775 formundaki güncel Intel işlemciler için hazırlanan yeni yonga setleri DirectX 10 ile birlikte PureVideo HD teknolojisini de beraberinde getirecek ve yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapılabilecek.

Intel'in G45 yonga setine rakip olacak yeni yonga setlerinin kullanacağı GeForce 9400 serisinin karekteristik özelliklerini esas alan yeni IGP'lerin sektörün en hızlı entegre grafik çözümleri olacağı da iddia edilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim