Anlık Bildirim

NVIDIA nForce : Yakında Geliyor!

Görünen o ki uzun zamandır beklenen nForce tabanlı ürünlerin hayatımıza girmesine az kaldı. Hatırlayacağınız gibi NIVIDIA bir veya iki kanal (Dual Channel) DDR SDRAM destekli ilk Socket A çipseti duyurusunu Computex'de (Tayvan) Haziran ayında yapmıştı. Firma o günden beri ürününü geliştirmek ve hatalarını düzeltmek için sıkı bir çalışmaya girdi. Ve sonunda NVIDIA resmi açıklamayı yaptı. Firma anakartı çipsetlerini gelecek hafta çıkartıyor. Bu çipsetlerini kullanacak muhtemel firmalar şunlar : ABIT, ASUS, Gigabyte, MSI, ve Mitac.
Her firma kendi taktiğini uygulayacak ve değişik pazar segmentasyonları için nForce'u 4 ayrı tip olarak piyasaya sürecek. Bunlar 64-bit veya 128-bit, Dolby Digital 5.1 veya Dolby Digital 5.1'siz olmak üzere 100$ altından başlıyor ve 100$'ın üstlerine kadar devam ediyor.
Özellikle bilgisayar üretici firmalar bu anakartın çıkmasını heycanla bekliyor. . Hewlett-Packard ve Compaq gibi firmalarda bilgisayarlarında bu anakartı kullanmayı düşünüyorlar.

Bu kart eminim Türkiye'ye de bomba gibi düşecek. Özellikle performansa ihtiyaç duyan bilgisayar kullanıcıları yabancı olmadıkları bu markayı hiç düşünmeden satın alacaklardır. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim