Anlık Bildirim

Nvidia, Quadro CX'in kutu içeriğine Adobe Premiere Pro CS4 yazılımını ekledi

Nvidia, Quadro CX'in kutu içeriğine Adobe Premiere Pro CS4 yazılımını ekledi

Quadro serisi ekran kartlarıyla profesyonellere (mimarlar, tasarımcılar ve mühendisler gibi) yönelik özel çözümler hazırlayan Nvidia, geçtiğimiz aylarda Quadro CX adını verdiği yeni ekran kartını duyurmuştu. Lider yazılım üreticilerinden Adobe'un Creative Suite 4 isimli uygulama paketi için geliştirilen ve optimize edilen ekran kartını kriz döneminde daha çekici bir hale getirmek isteyen firma, önemli bir adım attı.

Nvidia yaptığı açıklamayla Quadro CX modelinin kutu içeriğine Adobe Premiere Pro CS4'ü eklediğini duyurdu. Amerika'da bugün devreye girecek kampanya çerçevesinde kutu içeriğine Adobe Premiere Pro CS4'ün dahil edildiği Quadro CX ekran kartı, 1999$'a kullanıcılarla buluşacak. Gelen bilgilere göre bahsi geçen fiyat, ekran kartı ve yazılımının ayrı alınmasında doğacak maliyete kıyasla 800$ daha ucuz.

Nvidia'nın GT200 GPU'sunun kullanan Quadro CX ekran kartında 1.5GB GDDR3 bellek yer alıyor. HD Videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen profesyonel çözümün, gelişmiş efektlerde 4 kata varan oranda hız kazandırdığı belirtiliyor. Özellikle video endüstrisinde çalışan profesyonellerin ilgi göstermesi beklenen kampanyanın 31 Mart'a kadar süreceği sonrasında ise fiyatın 2299$ olacağı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim