Anlık Bildirim

Nvidia'nın Detonator 4 Sürücüleri

Bu hafta içi Nvidia yeni sürücü neslini dağıtmaya hazırlanıyor hemde beklenenden önce. Yeni sürülerin versiyonu 20.80 eski Detonator 3'ün versiyonu 12.41 olduğu düşünülürse büyük bir atlama olduğu farkedilebilyor.

Performans olarak ise en çok yeni sürücüden faydalanan Ge-Force 3 genelde %20 ile %30 arasında inanılmaz bir hız artışı var.

Anandtech'de yapılan testte katılan diğer ekran kartları Ge-Force 2 Pro ve Ge Force 2 MX-400. Bu kartlarda yeni gelen sürücülerde performans artışı sağlıyorlar ama tam Ge-Force 3'teki kadar değil. Genelde %10 ile %5 arası gibi kayda değer bir artışda var.

Bu sürücülerin yakın zamanda önceden performanslarının yayınlanması ve daha elde olmaması Ati'nin bu hafta içi yine ön incelemesinin yayınlanmasını izin verdiği Yeni nesil ATi Radeon 8500 & 7500 ekran kartlarının yayınlanancak olması idi. Kısaca Nvidia rakibinin yeni çıkacak ürünü karşısında daha iyi gözükmesini amaçladığı için sürücülerin testlere dahil edilmesini istedi. Zaten öylede oldu. Test'in link'i aşağıda. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim