Anlık Bildirim

OCZ oyuncular için yeni bir bilgisayar kasası hazırlıyor

OCZ oyuncular için yeni bir bilgisayar kasası hazırlıyor

Bir süre öncesine kadar sadece yüksek performans bellek çözümleriyle tanınan OCZ, agresif büyüme stratejisi ışığında son dönemde arka arkaya kullanıma sunduğu yeni ürünler ile ürün gamını genişletmeyi başardı. PC Power & Cooling firmasını satın alarak PSU pazarında iddialı olacağının sinyallerini veren firma yine oyunculara yönelik yüksek performanslı bilgisayar pazarına adım atarak hedefleri hakkında sipuçları vermişti.

Bugün gelinen noktada bellek, soğutucu, güç kaynağı, performans odaklı sistemler, SSD'ler ve çere birimleri hazırlayan firma önümüzdeki günlerde kasa üretimine de başlayacak gibi görünüyor. Firma devam eden Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda oyunculara yönelik olarak hazırladığı yeni bilgisayar kasasını gösterdi.Çalışmaları devam eden yeni kasa tasarım özellikleri ve detaylarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

OCZ'nin yapısında Çelik kullanılan, Siyah renkli yeni kasası, 5.25" boyutundaki 7 farklı harici sürücünün kullanımına olanak tanıyabiliyor. Boyutu itibariyle kaslı bir görünüme sahip olan yeni kasanın iç hacminin de oldukça geniş olduğu ifade ediliyor. Donanımların daha hızlı kurulabilmesi için Ses, USB, FireWire ve eSATA konnektörlerinden oluşan I/O panliyle donatılan kasanın 120mm'lik üç fana sahip olacağı bildiriliyor.

Ne zaman kullanıma sunulacağı henüz açıklanmayan yeni kasanın 100 Avro+ olması beklenen yurt dışı satış fiyatıyla pazara sunulması bekleniyor.

OCZ oyuncular için yeni bir bilgisayar kasası hazırlıyor

OCZ oyuncular için yeni bir bilgisayar kasası hazırlıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14503 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ocz, Kasa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim