Anlık Bildirim

Konsollarının tanıtımını yaparken videolar içerisine subliminal mesajlar eklemeyi çok seven Microsoft, Project Scorpio için hazırladığı E3 2017 tanıtımına da ilginç ögeler eklemiş. Bunlardan bir tanesi Sony’ye gönderme yapıyor.

Hazırlıklar tamam gibi

Microsoft’un yeni konsol canavarı için hazırlıklar artık son aşamaya geldi ve kısa süre içerisinde bir tanıtım yapılması bekleniyordu. Önümüzde de en büyük oyun fuarı E3 2017 var.

Gerçek Gücü Hisset temalı yeni videoda iki sahne dikkat çekiyor. Sahnenin bir tanesi bir lunaparkta geçiyor ve sol taraftaki çadırda 6>4 ibaresi görülüyor. Burada Microsoft’un Project Scorpio ile yakaladığı 6 TFLOPS işlem gücünü PS 4 Pro’nun 4.2 TFLOPS performansına kıyasladığı anlaşılıyor. Zaten Project Scorpio en güçlü konsol olarak lanse edilmişti.

Diğer bir sahne ise kalabalık bir ortamda geçiyor ve X10S101-317 ibaresi dikkat çekiyor. İbarenin başındaki karakterler Xbox One 10S veya Xbox 10S şeklinde bir isimlendirmenin bizi beklediğini gösteriyor. Kalan karakterler ise 13 Ekim 2017 tarihine işaret ediyor ki pek çok kaynağın beklediği çıkış tarihi buydu.

Microsoft’un E3 2017 fuarında tamamen hazır Project Scorpio konsolunu görücüye çıkaracağı ve satış tarihini açıklayacağına kesin gözüyle bakılıyor. 13 Ekim muhtemel tarih düşünüldüğünde zaten en uygun tanıtım ortamının E3 2017 fuarında oluşacağını söyleyebiliriz. Fuar haftaya start alıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3997 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
project scorpio, xbox one 10s ve
2 etiket daha xbox 10s Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim