Anlık Bildirim

Realme Pad, Avrupa pazarına giriyor: İşte fiyat etiketi

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Realme Pad, Avrupa pazarına giriyor. Üç farklı konfigürasyonda gelecek tabletin nasıl bir fiyatla sunulacağı belli oldu.       

Realme Pad, Avrupa pazarına geliyor Tam Boyutta Gör

Çinli Realme markası ilk tabletini geçtiğimiz Eylül ayında Hindistan'da piyasaya sürmüştü. Realme Pad, nihayet Avrupa pazarında satışa çıkıyor. Cihazın Avrupa ülkelerinde nasıl bir fiyat etiketiyle tüketicilere sunulacağı belli oldu.

Hintli duyumcu Sudhanshu Ambhore, Realme Pad'in Avrupa versiyonuna ilişkin bazı detaylar paylaştı. Bunlar arasında fiyat etiketi de var. Tablet üç farklı konfigürasyonda sunulacak ancak LTE varyantının olup olmayacağı belli değil. Sızdırılan fiyatlar şu şekilde:

  • Realme Pad [3 GB + 32 GB] - 239 euro
  • Realme Pad [4 GB + 64 GB] - 259 euro
  • Realme Pad [6 GB + 128 GB] - 289 euro

Realme Pad, Avrupa pazarına geliyor Tam Boyutta Gör

Realme Pad Özellikleri

Realme Pad, 6.9 mm kalınlığında alüminyum gövdeye sahip. Ayrıca 2000 x 1200 piksel çözünürlükte 10.4 inç LCD ekran taşıyor. Tabletin kalbinde oyun odaklı MediaTek Helio G80 yonga seti var. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 18 watt hızlı şarj destekli 7.100 mAh pilinden alıyor.

Realme Pad, Avrupa pazarına geliyor Tam Boyutta Gör

Realme Pad, 8 megapiksel ana kamera ve aynı çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası ile geliyor. Cihazda USB-C bağlantı noktası, Dolby Atmos teknolojisine sahip dört hoparlör ve bir de hafıza kartı yuvası mevcut. Kutudan Android 11 işletim sistemiye çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim