Anlık Bildirim

Xiaomi 12 üç adet 50 megapiksel kamera ve Snapdragon 898 ile geliyor

Çinli kaynaklar önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 12 serisi akıllı telefonların 50 megapiksel çözünürlüğe sahip üç arka kamerayla donatılacağını bildiriyor.

Xiaomi 12 üç adet 50 megapiksel kamera ile geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi 12 serisinin kamera sistemi hakkında bazı yeni detaylar internete düştü. Görünüşe bakılırsa amiral gemisi akıllı telefonların arka panelinde 50 megapiksel çözünürlüğe sahip üç adet görüntü sensörü yer alacak.

Bu bilgi Çinli duyumcu Digital Chat Station'dan geliyor. Kamera ünitesindeki 50 megapiksel sensörün ilki, ana kamera olarak görev yapacak. Buna yüksek çözünürlükte ultra geniş açılı lens ve periskopik telefoto kamera eşlik edecek.

Galaxy S22 serisinde de görebiliriz

Aynı kaynak, üç adet 50 megapiksel görüntü sensörünün iki amiral gemisi serisinde piyasaya sürüleceğini söyledi. Söz konusu diğer amiral gemisi serisinin, önümüzdeki yıl çıkış yapacak Samsung Galaxy S22 olması bekleniyor.

Xiaomi 12'nin Qualcomm Snapdragon 898 yonga setiyle güçlendirileceği daha önce internete sızdırılmıştı. Buna ek olarak akıllı telefon için 120W kablolu ve 100W kablosuz hızlı şarj desteğne sahip 5.000 mAh pilden de bahsediliyor.

Kaynakça https://weibo.com/6048569942/KDqbblYEa https://nl.letsgodigital.org/smartphones/xiaomi-mi-12/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10760 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi 12, xiaomi ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim