Anlık Bildirim

S3 SuperSavage MX/IX Ön İncelemesi

   Notebook'larda uzun zamandır adı geçen Savage ekran kartlarını yenileyeceğini açıkladı ve bu konuda yapılan ön incelemeden elde ettiklerim.

   Piyasa çok karışık ve Savage az güç harcaması ile (hatta bazı kullanmadığı parçalarını kapatabilme özelliği bile var) ve az yer kaplaması ile ince ve hafif notebooklarda yada ortanın üst seviyesinde kendine yer bulmaya çalışacak.   

   Eskinden farkı ise 0.22'den 0.18 micron'a indirilmiş ve tek iş hattı yerine (pipeline) ikincisi eklenmiş. 110 mhz'lik hızı 143 Mhz'e çıkartılmış. Böylece S3'e göre %75 performans artışı sağlanmış. Savage 2000'in 128-bit 2D çekirdeği bu ürüne dahil edilmiş. 64-bir DDR ve 128-bit SDram şekillerinde piyasaya sunulması bekleniyor . Birde hafızanın içine gömülmüş tek pakette satılan modelleride var.

   Kısaca SuperSavage 2 yıllık çekirdeğin revize edilip günümüze uyarlanması. şekilleride var. ilginç olan ise yeni savage'in bazı modellerinin eski modeli ile pin (bacak) sayısı ile uyumlu olması böylece şimdide kullanan şirketler dizayn değişikliğine gerek duymadan sistemlerini daha güçlü 3D kartlar takabilecekler zira Savage MX/IX iki yıldır piyasada.

S3 SuperSavage MX/IX Mobile 3D Accelerator

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim