Anlık Bildirim

Samsung, macOS ve Windows 7 için Samsung Dex’i sonlandırıyor

Samsung’un üst düzey akıllı telefonlar ve tabletlerinde sunduğu Samsung Dex’in macOS ve Windows 7 uygulaması, yakında platformlardan kaldırılacak ve destek/güncelleme almayacak.

Samsung Dex'in Windows 7 ve macOS uygulamaları için yolun sonu

Samsung Dex, Galaxy S8 serisi ile hayata geçen ve akıllı telefonları bir nevi masaüstü platforma çeviren bir uygulama/servis olarak kullanıma sunuldu. Galaxy S8’den itibaren Samsung’un birçok üst düzey akıllı telefon ve tabletinde görünen bu özellik, cihazın monitör veya televizyona bağlanması durumunda masaüstü bir ara yüz sunuyor. Ancak Samsung Dex, geçtiğimiz yıllarda kablosuz görüntü aktarımı ve Windows/macOS üzerinden görüntü aktarımı özellikleri ile güçlendirildi.

macOS ve Windows 7 için Dex sonlandırılıyor

Samsung Dex’in Windows ve macOS uygulamaları ile kullanıcılar, akıllı telefonlarını veya tabletlerini bilgisayarlarına bağlayarak Dex’i bilgisayarları üzerinden kullanabiliyor. Windows ve Mac üzerinde Samsung Dex, 30Hz’i geçemese de Dex’e önem veren kullanıcılar için güzel bir servis sağlıyor. Ancak Samsung, macOS ve Windows 7 için Dex desteğini sonlandırmaya hazırlanıyor. 2022 itibari ile Windows 7(ve önceki versiyonlar) ve macOS için Samsung Dex kullanılamayacak. Eğer Samsung Dex uygulaması zaten bilgisayarınızda yüklü ise kullanmaya devam edebilecekseniz ancak Samsung, bu uygulamalar için destek veya güncelleme sağlamayacak.

Samsung Dex'in Windows 7 ve macOS uygulamaları için yolun sonu Tam Boyutta Gör

Samsung Dex’i kullanmak isteyen kullanıcılar, monitör veya televizyonlarını, destekleyen kablosuz ekranları veya Windows 10/11 üzerinde servisi kullanabilecekler. Daha önce de Linux on Dex programını iptal eden Samsung’un Dex hakkında yaptığı ilginç adımlar kullanıcıları kızdırmaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim