Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S7 Lite, 44W hızlı şarj desteğiyle gelecek

Son olarak 3C sertifikasından geçen Samsung'un yaklaşmakta olan tableti Galaxy Tab S7 Lite, 44W hızlı şarjı desteklemesine rağmen 15W şarj cihazı ile gelecek.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite, 44W hızlı şarj desteğiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Galaxy Tab S7 + Lite olarak da adlandırılması muhtemel olan Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy Tab S7 Lite tableti, 3C sertifikası aldı. Daha önce basın görselleri ortaya çıkan ve Geekbench'te görülen cihazın son olarak pil detayları belli oldu.

Haziran ayında tanıtılması bekleniyor

3C sertifikasına göre cihaz, 44W hızlı şarjı destekleyecek ancak kutudan cihazla birlikte 15W şarj cihazı çıkacak. Kullanıcılar, 44W hızlı şarj desteğinden yararlanmak isterlerse harici şarj cihazı satın almak zorunda kalacaklar.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite, 44W hızlı şarj desteğiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung, yaklaşmakta olan cihaz hakkında henüz bir şey açıklamadı ancak sızdırılan görseller cihazın tasarım detaylarını ortaya koyuyor. Daha önce Geekbench'te görüntülenen tabletin bazı teknik detayları da ortaya koyulmuştu.

12.4 inç LCD ekrana sahip olacağı söylenen tabletin Qualcomm Snapdragon 750G yonga setinden güç alması bekleniyor. 4/6 GB RAM, 128 GB dahili depolama ve 7.000 mAh pil, cihazın sahip olması beklenen diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Haziran ayında tanıtılması beklenen Galaxy Tab S7 Lite'ın Android 11 tabanlı One UI 3.1'i çalıştırması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim