Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Tab için hazırladığı aksesuarların fiyatları açıklandı

Samsung'un Galaxy Tab için hazırladığı aksesuarların fiyatları açıklandı.

Samsung'un ürettiği Android işletim sistemli tableti Galaxy Tab'e özel aksesuarlar ve fiyatları açıklandı. Şimdi dilerseniz Samsung Galaxy Tab için hazırlanan aksesuarlara ve fiyatlarına göz atalım

Klavye Dock birimi: Galaxy Tab için hazırlanmış olan 83 tuşlu klavye, tasarımı ve sadeliği ile dikkat çekiyor. Klavye işlevinin yanı sıra dock ünitesi olarakta kullanılabiliyor. Klavyenin üzerinden bulunan sarj girişi ve ses çıkışı bu aksesuara daha fazla fonksiyonellik katıyor. Galaxy Tab için hazırlanan bu klavyenin fiyatı geçici bir süreliğine 69.99£ olarak belirlendi.

Galaxt Tab'in aksesuar fiyatları belirlendi

Multimedia Desk Dock: Galaxy Tab için özel olarak üretilen bu dock ünitesi ile Galaxy Tab'i dke konumda kullanabileceksiniz ayrıca sahip olduğu ses çıkışı ve mini HDMI çıkışı sayesinde Galaxy Tab ile kaydedilmiş içerikler LCD TV'lerde de görüntülenebilecek. Bu ürünün fiyatı 39.99£ olarak belirlenmiş.

Galaxt Tab'in aksesuar fiyatları belirlendi

Araç şarj kiti: Samsung Galaxy Tab'i seyahat sırasında araçlarında şarj etmek isteyenlerin sahip olması gereken bir ürün. İngiltere'deki kullanım için 3 pinli çeviricisi ile birlikte satış fiyatı 34.99£ olacak.

Galaxt Tab'in aksesuar fiyatları belirlendi

TV bağlantı kablosu: Samsung Galaxy Tab için hazırlanan bu kablo ile kompozit bağlantı desteği sunan bütün cihazlara Galaxy Tab bağlanabilecek. Fiyatı: 14.99£

D30 Silikon kılıf: D30 adı verilen teknolojiye sahip olan bu kılıf, silikon yapısı ve özellikleriyle Samsung Galaxy Tab'i düşme sırasında ortaya çıkan darbelerden koruyacak. D30 silikon kılıfın fiyatı 20£ olarak açıklandı.

Galaxt Tab'in aksesuar fiyatları belirlendi

Samsung Galaxy Tab için hazırlanan diğer aksesuarlar olan kulaklık 20£, USB Data kablosu 15£, taşınabilir stereo hoparlörler 19.99£ olarak fiyatlandırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
49111 kez okundu.
7 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung ve
2 etiket daha aksesuar Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim